7 Ιαν 2019

Η εφημερίδα των Ανιέλι γράφει πως η Γιούβε μπορεί να κάνει δύο μεταγραφές τις επόμενες ημέρες

Δύο μεταγραφές μπορεί να κλείσει μέσα στην εβδομάδα η Γιουβέντους σύμφωνα με την La Stampa.

Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι ασχολείται με μεταγραφικά θέματα σήμερα και αναφέρει τα ονόματα δύο παικτών που πιθανότατα θα υπογράψουν στους μπιανκονέρι τις προσεχείς μέρες.


Πρόκειται για τον 19χρονο Πορτογάλο επιθετικό Φρανσίσκο Τρινσάο της Μπράγκα και για τον 20χρονο Αργεντίνο αμυντικό Κριστιάν Ρομέρο της Τζένοα, ονόματα δηλαδή που γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Και για τους δύο λοιπόν, σύμφωνα με την La Stampa, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει συμφωνία εντός της εβδομάδας, αν και μάλλον αμφότεροι -ή τουλάχιστον σίγουρα ο Ρομέρο- θα ντυθούν μπιανκονέρι από το καλοκαίρι.


1 σχόλιο:

  1. Και ενω ειναι κοινο μυστικο σε ολους ότι η ομαδα χρειαζεται παιχτη κλασης στο κεντρο για να εχει περισσοτερες πιθανοτητες για το Τσαμπιονς, εχω την αισθσηση οτι τετοια μεταγραφη δε θα γινει τωρα, εκτος..χτυπα ξυλο... αν υπαρξει καποιος απροοπτος τραυματισμος. Και δε θα γινει γιατι, ενω κατα πασα πιθανοτητα τη θεση του Κουαδραδο στη λιστα Τσαμπιονς θα την παρει ο Σπινατσοολα, o καινυριος που θα ερχόταν ποιανού θεση θα επαιρνε; Λογικα θα έπρεπε ή του Μπαρτζαλι ή του Κεντίρα, πραγμα που φυσικα δε θα κανει ο Αλεγκρι για κανεναν απο τους δυο, αφου ειναι ΑΠΟ τα αγαπημενα του παιδια... Μακαρι να κανω λαθος. Ίδωμεν... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή