Σελίδες

Γράφουν για παίκτη της Μπαρτσελόνα και τη Γιούβε

Μπορεί ο Αλεξ Σάντρο να ανανέωσε το συμβόλαιο του αλλά τα σενάρια για τη θέση του αριστερού μπακ παραμένουν και έχουν και νέο «πρωταγωνιστή».

Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι το έκανε αυτό λόγω του πλάνου που υπάρχει για το μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι ανανέωσε για να μείνει και όχι για να πουληθεί πιο ακριβά. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν όλοι αυτή την στιγμή.

Αυτό, όμως, δεν βάζει τέλος στα σενάρια για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού τώρα έχουμε και τον... Ζόρντι Αλμπα. Ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα έχει συμβόλαιο ως το 2020 και αν δεν το ανανεώσει ως το τέλος της σεζόν, οι μπλαουγκράνα θα πρέπει να τον πουλήσουν για να μην κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο.


Πάνω σε αυτό πατάει η Tuttosport, η οποία γράφει σήμερα ότι δεν αποκλείεται η περίπτωση του Αλμπα να απασχολήσει σοβαρά τη Γιούβε, αν έρθει κάποια εντυπωσιακή πρόταση για τον Αλεξ Σάντρο.

Και ο Μαρτσέλο;

Τι θα κάνει ο Μαρτσέλο, ο οποίος πρωταγωνιστεί επί μήνες σε σενάρια για τους μπιανκονέρι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...