6 Ιαν 2019

Αυτή θα είναι η μεγάλη προσφορά του Ράμσεϊ αν έρθει στη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κλείσει για το καλοκαίρι τον Ααρον Ράμσεϊ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει στον τομέα των γκολ.

Ο Ουαλός χαφ παρουσιάζεται από όλους σαν μελλοντικός παίκτης των μπιανκονέρι και η Gazzetta dello Sport μιλάει με αριθμούς σήμερα, αναφερόμενη στο τι μπορεί να δώσει.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα στέκεται στον τομέα των γκολ από τους χαφ, με τη φετινή επίδοση να μην είναι καλή αφού η Γιούβε προς το παρόν έχει πάρει μόνο 6 (από δύο οι Ματουιντί-Μπεντανκούρ και από ένα οι Πιάνιτς-Κεντίρα, κανένα ο Τσαν).

Συνολικά οι μπιανκονέρι έχουν βάλει 38, πράγμα που σημαίνει ότι από τη μεσαία γραμμή έχουν πάρει μόλις το 15,7% των γκολ τους.


Αυτό είναι το χαμηλότερο ποσοστό της εποχής Αλέγκρι, αφού (ενδεικτικά) πέρυσι οι μέσοι έβαλαν τα 25 από τα 86 (29%) ενώ το 2014-15, πρώτη σεζόν του Μαξ στο Τορίνο, οι χαφ είχαν βάλει 28 (8 ο Πογκμπά και 7 ο Βιντάλ) από τα 72.

Σε αυτό το κέντρο, λοιπόν, ο Ράμσεϊ μπορεί να δώσει γκολ και να συνεισφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να σκεφτεί κάποιος αρχικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου