13 Ιαν 2019

Την ώρα που Γιούβε και Μίλαν θα παίζουν το Σούπερ Καπ, οι διοικήσεις θα κουβεντιάζουν για μια δουλειά που έχει μείνει στη μέση

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θέλει να φύγει από τη Μίλαν για να πάει στην Τσέλσι και το Sky Italia αναφέρθηκε στο θέμα και στη θέση της Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος διάβαζε τις προηγούμενες εβδομάδες ότι οι ροσονέρι σκέφτονται να μην τον αγοράσουν το καλοκαίρι και ότι δεν είναι ικανοποιημένοι, με αποτέλεσμα να τους... προλάβει και να ζητήσει, επισήμως, ο ίδιος μεταγραφή για την Τσέλσι.

Αυτό μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής το Sky Italia, το οποίο ανέφερε τα δεδομένα που υπάρχουν...

- Η Μίλαν δε θέλει να τον αγοράσει το καλοκαίρι αλλά δε θέλει να τον χάσει και άμεσα, ειδικά αν δεν έχει ικανό αντικαταστάτη.

- Η Τσέλσι προτιμάει να τον πάρει με δανεισμό για 1,5 χρόνο και αγορά του τότε, προφανώς για οικονομικούς λόγους.


- Η Γιουβέντους θέλει να πάρει λεφτά και συγκεκριμένα 36 εκατ. ευρώ. Αν θα τα πάρει από τη Μίλαν ή την Τσέλσι της είναι αδιάφορο, αλλά θέλει εγγυήσεις ότι θα τα πάρει. Αυτό σημαίνει ότι θα μιλήσει με τους Αγγλους μόνο αν συμφωνηθεί ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς του.

Οπως και να έχει, το θέμα είναι ανοιχτό και την Τρίτη, μία μέρα πριν το Σούπερ Καπ, Γιούβε και Μίλαν θα τα πουν επί αραβικού εδάφους για να δουν τι μπορεί να γίνει.

Οπως φαίνεται, όλα είναι ανοιχτά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου