16 Ιαν 2019

Ο Μαξ πήρε την κούπα αλλά δεν τα είδε όλα καλά

Χαρούμενος για τον πρώτο τίτλο της σεζόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα είδε και όλα καλά.

Η Γιουβέντους είχε χάσει τρία από τα τέσσερα Σούπερ Καπ που διεκδίκησε με τον Μαξ στον πάγκο αλλά αυτή τη φορά ήρθε η νίκη, με τον προπονητή να μιλάει στη RAISPORT αμέσως μετά τη λήξη.

- Το Σούπερ Καπ ήταν ο πρώτος, χρονικά, από τους τέσσερις στόχους της σεζόν. Βλέποντας τα προηγούμενα Σούπερ Καπ, όλα καλά τώρα;
«Ηταν ένα "διασκεδαστικό" παιχνίδι με διάφορες ευκαιρίες. Βρήκαμε μπροστά μας μια καλή Μίλαν που μας έβαλε δύσκολα, θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα για να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα».

- Η ζέστη έπαιξε ρόλο;
«Είχε πολλή ζέστη, ήταν το δεύτερο ματς μετά τη διακοπή, καθοριστικό κι αυτό όπως και στην Μπολόνια πριν λίγες μέρες. Νικήσαμε με το μυαλό».

- Ο Ρονάλντο ήταν το έξτρα όπλο;
«Τα ίδια πράγματα λέμε...».

- Είναι καθοριστικός όμως...
«Για αυτό τον αποκτήσαμε. Είναι ο καλύτερος, έβαλε γκολ, έπαιξε καλά».


- Οταν αποκτήσατε αριθμητική υπεροχή, με την αποβολή του Κεσί, γιατί δεν το διαχειριστήκατε καλύτερα;
«Δεχθήκαμε τρεις αντεπιθέσεις ένας με έναν. Επρεπε να απλώσουμε το παιχνίδι μας και να στείλουμε την μπάλα προς την περιοχή τους. Εψαχναν τις αντεπιθέσεις, δεν κινδυνέψαμε βασικά αλλά το να τρέχεις προς τα πίσω δεν είναι και το καλύτερο».

- Η ζέστη σας επηρέασε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο;
«Η Μίλαν έκανε ένα καλό ματς, κάναμε πολλά λάθη στις πάσες. Ημασταν χαλαροί αρχικά, μετά βιαστικοί στην τελική πάσα».

- Πώς είναι ο Ντάγκλας Κόστα;
«Κράμπες. Επαιξε καλά, όπως όλοι. Εχει σπουδαίο πνεύμα, όπως όλη η ομάδα. Οι Μπερναρντέσκι και Κεντίρα μπήκαν με θέληση, ειδικά ο Σάμι είχε και δύο καλές κινήσεις στην αντίπαλη περιοχή. Σημαίνει πολλά για το μέλλον».

- Περίμενες περισσότερα από τον Ντιμπάλα;
«Καλά τα πήγε ανάμεσα στις γραμμές, μας βοήθησε. Καλά πήγε, του έκλεισαν το σουτ ενώ στο γκολ που ακυρώθηκε έκανε σπουδαία ενέργεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου