30 Ιαν 2019

Μπενάτια: Ζητώ απλά να σεβαστείτε την επιλογή μου και… κοιτάξτε να τα κατακτήσετε όλα!

Ο Μεχντί Μπενάτια τοποθετήθηκε τελικά για την απόφαση του να φύγει από τη Γιουβέντους για να πάει σε ομάδα του Κατάρ.

Η επιλογή του Μαροκινού κεντρικού αμυντικού εξέπληξε πάρα πολλούς, όχι τόσο επειδή ζήτησε να φύγει από τους μπιανκονέρι, αφού είχε εκφράσει εδώ και καιρό τα παράπονα του, αλλά λόγω του προορισμού του.

Οπως και να έχει, ο Μπενάτια αποφάσισε τελικά να μιλήσει για αυτό το θέμα, μέσω του ποσταρίσματος του στο Instagram.

«Γεια σε όλους. Μετά από δύο γεμάτες μέρες, ήθελα να βρω τον χρόνο για να αποχαιρετήσω αυτή τη σπουδαία οικογένεια της Γιουβέντους. Ποδοσφαιριστές, οπαδούς, προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, φροντιστές... και όλη την οικογένεια Γιούβε που σίγουρα θα μου λείψει. Αφήνω πολλούς φίλους που ελπίζω σύντομα να ξαναδώ», έγραψε ο Μεχντί και συνέχισε.


«Για 2,5 χρόνια ήσασταν το κέντρο της ζωής μου, ζήσαμε πολλά μαζί και πήραμε σπουδαίες χαρές. Τον Ιούλιο ήμουν σίγουρος ότι θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου μαζί σας, αλλά δυστυχώς η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις και επομένως έπρεπε να αλλάξω τα πλάνα μου αλλά πάντα με θέληση για νίκη, αποφασιστικότητα και κοιτάζοντας να κάνω μια επιλογή και με γνώμονα την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να μη θέλει να δεχθεί την επιλογή μου αλλά σας ζητώ απλά να τη σεβαστείτε. Forza Juve και κοιτάξτε να τα κατακτήσετε όλα. Με αυτό το υπέροχο γκρουπ όλα είναι πιθανά».


2 σχόλια:

  1. Να χαίρεστε τον Ντε Σιλιο. Ντροπη αμαχητί σε προημιτελικό με ομαδα που μας είπε κι όλας ότι μας θέλει για αντίπαλο. Ποια, η αταλαντα. Άντε καλά να περνάς Αλεγκρι και στο πρώτο σύστημα που θα παίξεις κάθετη μπαλιά στον Ροναλντο ή οπου αλλού θα έρθω Τορίνο να φιλισω τα χέρια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νυχτα ντροπής. Όχι γιατί χάσαμε. Αλλά για το πως. Λίγο τραγανό ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή