25 Ιαν 2019

Υπογράφει για… 3η φορά στη Γιουβέντους

Ο Μάρτιν Κάσερες ετοιμαζόταν να υπογράψει για 3η φορά στη Γιουβέντους, παίρνοντας τη θέση του Μεχντί Μπενάτια.

Ο Μαροκινός επιμένει να ζητάει μεταγραφή σε ομάδα του Κατάρ και η συμπεριφορά του έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους της Γιούβε, οι οποίοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Με δεδομένο ότι θα μιλάμε για την 5η επιλογή στην άμυνα, δε χρειάζεται να είναι κάποιος παικταράς, γεγονός που φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Κάσερες.

Ο Ουρουγουανός, ο οποίος έχει κάνει δύο θητείες στους μπιανκονέρι, είναι έτοιμος να αφήσει την Λάτσιο για να υπογράψει σε ομάδα της Ιαπωνίας, αλλά σταμάτησε τις επαφές αμέσως μόλις δέχθηκε το τηλεφώνημα από Τορίνο.

Αυτό ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Sky Italia, προσθέτοντας ότι ο Φάμπιο Παράτιτσι θα προσπαθήσει να φτάσει σε συμφωνία με τον Κλαούντιο Λοτίτο, με τον οποίο μπορεί να τα πει και από κοντά την Κυριακή στο περιθώριο του Λάτσιο-Γιουβέντους.


Τελικά, Γιουβέντους και Λάτσιο συμφώνησαν για τον Μάρτιν Κάσερες και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Χθες βράδυ προέκυψε το όνομα του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού για τους μπιανκονέρι λόγω της επιθυμίας του Μεχντί Μπενάτια. Μπιανκονέρι και λατσιάλι, όπως μεταδίδει το Sky Italia με νεότερες πληροφορίες του, συμφώνησαν στις 600.000 ευρώ και ο Κάσερες περιμένει μέσω email το συμβόλαιο του, προκειμένου να το υπογράψει και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο από Ρώμη για Τορίνο.

Θα είναι η τρίτη μπιανκονέρα θητεία του Μάρτιν, ο οποίος ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόσμου. Οσο για τον Μπενάτια, προφανώς είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί και η δική του μεταγραφή στην ομάδα του Κατάρ που προσφέρει 8+6 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους.


1 σχόλιο:

  1. Επιστρεφει για να ολοκληρωθει η τριλογια.
    Κατι σαν τον "Αρχοντα των δαχτυλιδιων" ενα πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή