2 Ιαν 2019

Ο Παράτιτσι δε θέλει να ξεκινήσει θέμα προπονητή στη Γιούβε

Ο Φάμπιο Παράτιτσι τόνισε ότι από το 2019 θέλει το Champions League και έδειξε ότι δεν θέλει να ξεκινήσει θέμα προπονητή.

Ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Γιουβέντους μίλησε στο Sky Italia και σε ερώτηση για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται για το 2019, δεν κρύφτηκε.

«Η πρώτη σκέψη είναι η πρώτη επιθυμία, ελπίζουμε ότι θα είναι μια χρονιά το ίδιο ή και περισσότερο καλή από τις τελευταίες 6-7. Από εκεί και πέρα, η πρώτη σκέψη φυσικά είναι στο Champions League, το οποίο έχει γίνει στόχος μας, το έχουμε κερδίσει αυτό τα τελευταία χρόνια, υπό την έννοια ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια νιώθουμε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε ως το τέλος. Το ίδιο και φέτος, με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση πλέον», απάντησε ο Παράτιτσι, ο οποίος ρωτήθηκε και για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


«Είμαι σίγουρος ότι θα μείνει. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να έχει η Γιουβέντους και πιστεύω ότι και η Γιουβέντους είναι η σωστή ομάδα για τον μίστερ. Δεν βλέπω, επομένως, γιατί πρέπει να αλλάξει κάτι», ήταν η απάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου