2 Ιαν 2019

Ποιον παίκτη παρακολουθεί η Γιούβε και ποια μεταγραφή είναι… φαντασίωση

Στις δηλώσεις του στο Sky Italia ο Φάμπιο Παράτιτσι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ααρον Ράμσεϊ και τοποθετήθηκε και για Μπαπέ, Κιν και γενικά τα μεταγραφικά.

Με τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες να θέλουν τον Ράμσεϊ κοντά σε συμφωνία με τους μπιανκονέρι, ο Παράτιτσι ρωτήθηκε για το θέμα και προσπάθησε να πει πολλά λέγοντας λίγα.

«Ο Ράμσεϊ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει παίξει χρόνια σε υψηλό επίπεδο, παίζει σε μια μεγάλη ομάδα και προς το παρόν σταματάμε εδώ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος, όπως έχω ξαναπεί κοιτάζουμε πάντα τις καταστάσεις της αγοράς. Είναι υποχρέωση μας, επομένως παρακολουθούμε και τον Ράμσεϊ», ήταν τα λόγια του Φάμπιο, ο οποίος γενικά για τα μεταγραφικά είπε τα εξής.

«Είναι δύσκολο να πούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα, η οποία είναι ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πάντα ανοιχτοί, ψάχνουμε πάντα λύσεις με τον μίστερ για να βελτιώσουμε την ομάδα. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε λύσεις που προκύπτουν στην αγορά και από τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν, όπως για παράδειγμα έγινε το καλοκαίρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο».


Από εκεί και πέρα, από τον Παράτιτσι ζητήθηκε ένα σχόλιο για διάφορα ονόματα/σενάρια. Παραθέτουμε όσα είπε...

Για το αν ο Κιν θα πάει στην Μπολόνια: «Οχι. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλους τους παίκτες του ρόστερ. Εχουμε ένα ρόστερ πολύ ανταγωνιστικό, παίζουμε σε όλα τα μέτωπα, οπότε τους χρειαζόμαστε όλους».

Για τον Μπαπέ: «Μου μοιάζει μια φανταστική, σαν φαντασίωση, υπόθεση».

Για τον Ιγκουαΐν και αν θα πάει στην Τσέλσι: «Αν θα πάει στην Τσέλσι δεν το ξέρω, ρωτήστε τον ίδιο ή την Μίλαν. Η άποψη μου για τον Γκονσάλο είναι ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους φορ του κόσμου, το έχει αποδείξει αυτά τα χρόνια πετυχαίνοντας πάρα πολλά γκολ. Το αν δεν σκόραρε σε 5-6 ματς δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά την αξία του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου