31 Ιαν 2019

Αλέγκρι: Δεν έγινε τίποτα μετά από τόσα ματς, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιους που νικάνε από την αρχή

Ας δούμε πώς υποδέχθηκε την ήττα στο Μπέργκαμο και τον αποκλεισμό από το κύπελλο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Raisport μετά τη λήξη.

- Καθαρή ήττα και γκολ-δώρα. Τι έγινε;
«Τίποτα.  Δεν έγινε τίποτα μετά από τόσα ματς που νικήσαμε. Ετυχε η άσχημη βραδιά, στη Ρώμη την Κυριακή είχαμε κάνει ένα κακό πρώτο ημίχρονο με ωραία αντίδραση στο δεύτερο. Σήμερα όλα πήγαν στραβά, το 1-0 ήρθε σε μια στιγμή ηρεμίας, κάναμε δώρο και το τρίτο γκολ... Η Αταλάντα άξιζε, είχε μεγαλύτερη θέληση. Είναι ανθρώπινο, δεν μπορείς να νικάς κάθε ματς. Λυπάμαι για τον αποκλεισμό, θέλαμε το τρόπαιο. Ετσι πήγε, συγχαρητήρια στην Αταλάντα για την επιθετική και δυναμική εμφάνιση της. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σούταραν αλλά τους το δώσαμε εμείς το γκολ. Θα ανασυνταχθούμε για το Σάββατο».

- Η αποβολή σου;
«Δίκαιη, ήμουν νευρικός. Ο διαιτητής ήταν πολύ καλός, συγχαρητήρια σε αυτόν και τους συνεργάτες του. Ημουν εκνευρισμένος εκείνη την στιγμή».

- Βραδιά για να την ξεχνάτε...
«Οχι, τέτοια μαθήματα κάνουν καλό. Το περιτριγυρίζαμε... Πέρυσι κάναμε ισοπαλία στην Κροτόνε με κούραση και μετά πέσαμε με τη Νάπολι. Σώζεις ένα, σώζεις δύο και πέφτεις. Είχαμε προβλήματα πίσω, λυπάμαι για τον Ντε Σίλιο που μέχρι το λάθος τα είχε πάει καλά».


- Ελειπαν οι βασικοί πίσω. Ανησυχείς;
«Οχι, θα υπάρξει περισσότερη προσοχή για το μέλλον. Χάσαμε, θέλαμε το κύπελλο, αλλά μπορούν να τύχουν και τέτοιες στιγμές».

- Ζήτησες το VAR στο δεύτερο γκολ;
«Οχι, δεν ζητάω τίποτα. Κλασική διαμαρτυρία. Δεν χάσαμε εξαιτίας αυτού του γκολ, ήμασταν άδειοι πνευματικά. Μπορεί να συμβεί, έπειτα από μια τέτοια πορεία, συνεχώς εκτός έδρας στο 2019, κάποια στιγμή το πληρώνεις. Το Σάββατο έχουμε την Πάρμα που παίζει καλά τις αντεπιθέσεις».

- Ξυπνητήρι ή καμπανάκι συναγερμού;
«Μα όχι... Οι άλλοι, τότε, τι πρέπει να κάνουν; Να πάρουν τις καμπάνες; Δεν είναι δυνατό να νικάς όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις για κάτι ένα γκρουπ που νικάει από την αρχή. Ο Μάντζουκιτς επιστρέφει το Σάββατο, Κεντίρα και Πιάνιτς επέστρεψαν σήμερα. Κάποιοι έχουν παίξει πάρα πολύ».

- Υπάρχει επείγουσα κατάσταση λόγω του Κιελίνι;
«Δεν υπάρχει ανησυχία. Θα έχουμε τον χρόνο για να αναπληρώσουμε ενέργεια, ας νικήσουμε την Πάρμα και μετά αρχίζει μια περίοδος με σερί ματς».


5 σχόλια:

  1. Συμφωνω με τον Μιστερ, δεν χρειαζεται να φερνουμε την καταστροφη. Προφανως και ειναι αθλιο που αποκλειστηκαμε και με τετοιο σκορ. Προφανως και εχει ευθυνη ο Αλλεγκρι οπου για 2ο συνεχομενο παιχνιδι παιξαμε αθλια αλλα δεν ειναι ο μονος που ευθυνεται! Συνεχιζουμε ενωμενοι μεχρι το τελος!! #finoallafine #forzajuve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χασε αλλα παιξε κ μπαλα Μιστερ!!!!Σαφως κ η ηττα ειναι στο προγραμμα...αλλα ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ!!!!Σαφως κ δεν εγινε τιποτα,αλλα κ εσυ πρεπει να ξεμπλοκαρεις την ομαδα!!!Δημιουργια μηδεν!Ασχημο ποδοσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κέντρο που έχει η ομάδα είναι άθλιο. Αλλά ρε Αλεγκρι μηδέν επιθετικό πλάνο. Τι κάνεις στις προπονήσεις; Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν μπορούμε να περάσουμε το κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανιελι αν σέβεσαι τα χρήματα που έδωσες μέχρι τώρα και που έφερες τον εξωγήινο μέχρι πέρσι Ροναλντο, δίωξε τον επικίνδυνο. Ο Μαξ βλέπει το δεντρό και όχι το δάσος. Αυτό τον συμφέρει βέβαια. Δεν υπάρχει Γιουβεντινος που θα πει γιατί χάσατε. Αλλα υπάρχουν εκατομμύρια που θα σου πουνε παίξε ποδόσφαιρο,αμάν πια...
    Ντροπή για όσους πληρώνουν εισιτήριο και για εμάς από εδώ που δίνουμε 55 € το μήνα στα συνδρομητικά για να πονάνε τα μάτια μας.
    Lef Draper,δεν παίζουμε έτσι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Παίζουμε έτσι στον αυτόματο όλη την σεζόν. Η δουλειά του προπονητή δεν φαίνεται πουθενά... Τον σώζει ο εγωισμός των αστεριών που διαχειριζεται. Για πόσο ακόμη,δεν ξέρω γιατί και αυτοί στραβωμένοι δείχνουν και πλησιάζουν τα νοκ αουτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apisteyth dhlvsh...Γι αυτον που μαλλον ειναι ψυχρος επαγγεματίας και μαλlον δεν αισθανεται τον κοσμο, δεν εγινε τιποτα οπως λεει. Εμείς ομως που ποναμε την ομαδα και τα θελουμε όλα ή να χασουμε παιζοντας μπαλα κ οχι πηγαινοντας εκδρομη..μας ποναει πολυ..παρα πολύ... μα παρα παρα πολυ κ..μιστερ... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή