29 Ιαν 2019

Η σύζυγος του Μαρτσέλο μιλάει για το μεγάλο κενό που τους άφησε ο Κριστιάνο και ρίχνει πάσα…

Οι δηλώσεις της συζύγου του Μαρτσέλο μεταφράζονται από όλους σαν μήνυμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.

Είναι γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συνδέεται με τους μπιανκονέρι από τη στιγμή που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο είναι κολλητοί.

Κι αν ο Μαρτσέλο δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση προκειμένου να μην κάνει ακόμη πιο περίεργο το κλίμα στα αποδυτήρια των μερένγκες, το έκανε η σύζυγος του.


«Η αποχώρηση του Κριστιάνο μας στενοχώρησε πολύ. Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί, γνωρίζω τη μητέρα του ενώ η Τζορτζίνα είναι υπέροχη. Πέραν αυτού, ο γιος μου είναι πολύ καλός φίλος με τον μεγαλύτερο γιο του Ρονάλντο, τον Τζούνιορ. Οπότε, ναι, η αποχώρηση του Κριστιάνο μας άφησε ένα μεγάλο κενό», είναι τα λόγια της συζύγου του Μαρτσέλο και σε Ισπανία και Ιταλία, όπως προαναφέραμε, τα ερμηνεύουν σαν δηλώσεις επιθυμίας για μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.


1 σχόλιο:

  1. Η Γιουβέντους έχει αριστερά μπακ. Η ομάδα χρειάζεται μέσους και κεντρικούς αμυντικούς. Στ'αρχίδια μας τα ψυχολογικά του Μαρσέλο και της γυναίκας του. Δεν γίνεται η ομάδα και του χρόνου να μείνει με τόσο κακό κέντρο και να λέμε ότι πάμε για Τσάμπιονς Κινγκ. Ο Λουκάς Λέιβα φαινόταν την Κυριακή κράμα Πίρλο Μακελελέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή