2 Ιαν 2019

Γι’ αυτή τη μεταγραφή, η Γιούβε θα σκεφτόταν να θυσιάσει τον Ντιμπάλα

Η La Repubblica γράφει για τον Κιλιάν Μπαπέ και για τις σκέψεις της Γιουβέντους, η οποία θα θυσίαζε τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το όνομα του Γάλλου της Παρί Σεν Ζερμέν συνδέεται ανά διαστήματα με τους μπιανκονέρι και το ίδιο γίνεται και τώρα μέσω του σημερινού δημοσιεύματος της ιταλικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με αυτό, ο Αντρέα Ανιέλι εννοούσε τον Μπαπέ όταν έλεγε ότι «θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που θα αγοράσουμε τον επόμενο Ρονάλντο πριν τα 25 του» και φέρεται να έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του για να αναλύσουν όλα τα οικονομικά δεδομένο, προκειμένου να δει αν είναι ή όχι εφικτή για τη Γιούβε μια τέτοια επένδυση.


Αν υποθέσουμε τώρα, καταλήγει η La Repubblica, ότι οι μπιανκονέρι αποφασίσουν όντως να κάνουν... ντου για τον Μπαπέ, τότε θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό να πουληθεί ο Ντιμπάλα, ο οποίος θα μπορούσε να φέρει 100 εκατ. ευρώ στο ταμείο.


3 σχόλια:

  1. Δεν φτιάχνεις ομάδα με το να θυσιάζεις παίχτες. Θυσίασαν το Πογκμπά για τον Ιγκουαιν και τώρα θέλουν πάλι πίσω τον Πογκμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαπέ, οσο καλος κι αν ειναι, οσο καλος κι αν γινει, δε θα ειναι ποτε ο επομενος Ροναλντο γιατι δεν εχει ολο το πακετο... Ο Ρονάλντο ειναι κατι διαφορετικο και παρα πολυ δυσκολο να επαναληφθει... Για τον Ντυμπάλα..τι να πω..ειναι ανικανος ο προπονητης , αφου δε μπορει να βρει τον τροπο να τον χρησιμοποιησει σωστα και εχει αγαπημενα παιδια τους Κεντιρα, Μαντζουκιτς, Μπαρτζάλι.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...FINO ALLA FINE...Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή