24 Ιαν 2019

Η πρόταση που θέλει να κάνει η Ρεάλ για τον Ντιμπάλα

Πρόταση για τον Πάουλο Ντιμπάλα φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπορεί να προσφέρει και παίκτη.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε τα καλύτερα για τον Αργεντίνο μετά το ματς με την Κιέβο, αναφερόμενος στο πώς προσαρμόζεται στον νέο ρόλο που έχει αναλάβει και ο οποίος τον θέλει να κινείται... παντού στο γήπεδο, ανάμεσα στις γραμμές.

Ο ίδιος ο Ντιμπάλα σε δηλώσεις του όλο αυτό το διάστημα λέει ότι είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, ότι του αρέσει αυτός ο νέος ρόλος και ότι δεν σκέφτεται τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν στην Ισπανία, την Αγγλία ή τη Γερμανία.

Σε αυτές τις χώρες, όμως, τα σκέφτονται τα μεταγραφικά και γι' αυτό σε Ισπανία και Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται αν πρέπει ή όχι να καταθέσει πρόταση στη Γιούβε το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα τι πρόταση θα είναι αυτή.


Οι Αγγλοι, για παράδειγμα, γράφουν ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ξέρει ότι θα χρειαστούν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να δεχθούν να συζητήσουν οι μπιανκονέρι. Οι Ισπανοί, από την άλλη, το βλέπουν αλλιώς: Πρόταση με λεφτά (όχι 100 αλλά αρκετά λιγότερα) συν τον Ισκο.

Ο οποίος αρέσει πολύ στον Φάμπιο Παράτιτσι, στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά και στον... Ζινεντίν Ζιντάν.


1 σχόλιο:

  1. αμην κ ποτε....αντε κοθρασε το γατιι...Αιωνιο ταλεντο!4 χρονια μετρημενα καλα ματς σε ολη τη σεζον..!!!Μπας κ παρει καναενας παιχταρας το 10 να γουσταρουμε επιτελους..Το παιδι πλεον ουτε κοντρολ μπορει,ουτε υποδοχη μπαλας,να μην πω για τις γλιστρες!!!Τον πουλο Παολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή