13 Ιαν 2019

Η εκδίκηση και το μεγάλο χουνέρι που κυνηγάει η Γιούβε για την Ιντερ

Η Γιουβέντους ξανανοίγει το θέμα Calciopoli στην αθλητική δικαιοσύνη, ζητώντας την αφαίρεση του πρωταθλήματος του 2006 από την Ιντερ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας έβαλε τέλος στο θέμα πριν λίγο καιρό, απορρίπτοντας την έφεση της Γιούβε, με τη λογική ότι δεν μπορεί να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Και αφού δεν μπορεί να παρέμβει, οι μπιανκονέρι στράφηκαν τώρα στην αθλητική δικαιοσύνη, η οποία μπορεί να παρέμβει.


Ετσι, η Γιουβέντους κατέθεσε έφεση με την οποία ζητάει να ακυρωθούν όλες οι ενέργειες που έγιναν και οι αποφάσεις που πάρθηκαν για το πρωτάθλημα του 2006 και την Ιντερ.

Δεν είμαστε αισιόδοξοι, για να είμαστε ειλικρινείς, γιατί θα απαντήσουν πάλι ότι είναι θέμα παραγραφής, αλλά θα το παρακολουθούμε το θέμα. Θα είναι ένα καλό χουνέρι, εκτός από τα σερί και την αυτοκρατορία που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια…


1 σχόλιο:

  1. Το ότι κάποιοι κρύβονται και υπερηφανεύονται το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν αναιρεί την <>,και η αλήθεια είναι ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται(Ίντερ) και ότι η ζωή σε βάθος χρόνου είναι δίκαιη και ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει (8 χρόνια σερί πρωτάθλημα......και βάλε),οπότε ότι και να αποφασίσει η δικαιοσύνη οι αδαείς πάλι θα βρουν κάτι να πουν'εμείς ας μιλάμε στο γήπεδο και με τίτλους.
    Fino alla fine Forza juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή