31 Ιαν 2019

Μεγάλη πίεση νιώθει ο Αλέγκρι και αυτό αρχίζει να φαίνεται

Η αποβολή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Μπέργκαμο δεν είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια...

Στα 4,5 χρόνια του στη Γιουβέντους ο Μαξ ζει βασικά χαρές, αλλά και όποτε έζησε πίκρες, τις δέχθηκε ψύχραιμα. Στο αποψινό ματς με την Αταλάντα τον είδαμε για πρώτη φορά να χάνει την ψυχραιμία του, κρίνοντας από το γεγονός ότι αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες ακριβώς μετά το 2-0.


Δεν ξέρουμε για τι ακριβώς διαμαρτυρόταν ο Αλέγκρι, ξέρουμε όμως ότι αυτή η αντίδραση δείχνει πίεση. Μία μέρα μετά την απάντηση που έδωσε για το Champions League όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ανησυχία ενόψει Ατλέτικο...


5 σχόλια:

  1. Προσγειωση στην πραγματικοτητα. Ενω η ομαδα πασχει, ειδικα στο κεντρο αποφασισε να μην κανει μεταγγραφες τωρα για να μη βγαλει εκτς λιστας Τσα μπιονς λιγκ τα 4 αγαπημενα του παιδια και βλεπει οτι κανενα απ αυτα δεν προσφερει... Αυτη ειναι η πιεση που νιωθει... Chris i Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια είναι η λύση,παραίτηση,γιατί οι διοικούντες δεν τον διώχνουν ούτε με καζο σαν αυτό της Ριμα
    Ο τύπος έχει κάνει κάτι το αδιανόητο. Έχει κάνει την πλειοψηφία των Γιουβεντινων να αποδεχτουν-συμβιβαστουν με το τραγικό ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτό από Αύγουστο μέχρι τέλη Γενάρη, Φλεβάρη. Γιατί ως γνωστόν οι ομάδες του Αλεγκρι δεν φορτσαρουν στην αρχή της σεζον,άκουσον άκουσον....
    Μετά η ομάδα ψιλορολαρει και αυτομάτως αυτό μεταφράζεται σε θέαμα, είναι μέσα στους στόχους γιατί οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι και αυτός κοντεύει να μπει στο πάνθεον της Γιούβε δίπλα σε ονόματα όπως αυτά των Λιπι-Τραπατονι.
    Αλεγκρι φυγε.....θα είναι ο επίλογος των μηνυμάτων μου μέχρι να τσακιστει και να φύγει, ακόμα και αν σηκώσει CL
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα ειναι οτι ακομα και στις δηλωσεις που κανει νιωθεις οτι πραγματικα ειναι ''αναισθητος'' κανενα νευρο τιποτα,σαν ρομποτακι.Το κακο με το σημερινο αποτελεσμα δεν ειναι οτι χαθηκε το κυπελλο αλλα οτι η ομαδα για ακοα ενα παιχνιδι επαιξε χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιστερ,τα ματακια μας!!!Δεν βλεπεται αλλο αυτο το εκτρωμα που κατεβαζεις στο γηπεδο..Ανεξαρτητου αντιπαλου κ δυναμικης,η ομαδα αδυνατει να δημιουργησει,να παιξει καθετο ποδοσφαιρο(βαρεθηκαμε να βλεπουμε Σαντρο κ Νταγκλας απο τα πλαγια να κανουν σεντρες)με 3 χαφ απλα κουτουλανε στο κεντρο,κανενας δεν ειναι ικανος να κρατησει μια μπαλα,να ψαξει μια καθετη,Ντυμπαλα συνεχιζει να ειναι αορατος(επιτελους αρχιζαν να τον κραζουν κ στα ιταλικα μεσα)Επενδυσες 100 εκ στο κορυφαιο επιθετικο κ δεν εχεις ενα πλανο να τον βρεις...Ομαδα χωρις φορ μεσα στη περιοχη,χωρις πλαγιους,με τρια χαφ μονο ανασταλτικα δεν πας πουθενα..κγι αυτο κ μηδενικη δημιουργια φασεων(ειναι η πρωτη χρονια που δεν εχεις παρει φαουλ-γκολ απο Πιανιτς η Ντυμπαλα εξω απο τη περιοχη,κατι απου αποδεικνυει οτι δεν πλησιαζεις καν στη περιοχη)..Μαξ τον πουλο!!!ακομα κ με το Τσουλου το καλοκαιρι..Φτανει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γεγονός ότι ο κύκλος του αλεγκρι έχει ολοκληρωθεί στην Γιουβέντους!Ας το κλείσει ελπίζουμε με την κατάκτηση του τσάμπιονς λιγκ. Άν δεν ανανεωθεί ο ίδιος και οι ιδέες του δεν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό στο γήπεδο. Είναι κρίμα γιατί τον θεωρώ έξυπνο αλλά χρειάζεται και τόλμη μαζί με Ρίσκο και με αυτό το ροστερ...Πάντως πάσχουμε σημαντικά στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή