8 Ιαν 2019

Οταν ο Μπουφόν ήταν συνδεσμίτης, κάπνιζε χασίς και έκανε τα δικά του

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποκάλυψε σε ποιο γκρουπ ultras ήταν μέλος και θυμήθηκε το... τσιγαριλίκι που έκανε.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους και νυν τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία δεν αναφέρθηκε τόσο στα ποδοσφαιρικά όσο στα γύρω-γύρω.

Ο Τζίτζι, για παράδειγμα, κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει υπάρξει οπαδός, για να δώσει την εξής απάντηση.

«Ημουν ultra, στο Commando Ultra Indian Tips, το όνομα του γκρουπ που ακολουθούσε την Καραρέζε, το έχω ακόμη γραμμένο στα γάντια μου. Συναντούσα άτομα με το οποία μιλούσαμε πολύ χωρίς να ξέρουμε τίποτα. Παιδιά φυσιολογικά, ονειροπόλοι, ιδεολόγοι. Αρκετά ενδιαφέροντα άτομα αλλά και κάποια λιγότερο... Πιτσιρικάς ένιωθα ανίκητος, ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα, ό,τι ήθελα. Την κρατάω μέσα μου αυτή την τρέλα του τότε. Εκανα κι εγώ τις μαλ... μου, είδα πώς είναι και είμαι χαρούμενος που δεν τις έχω ξεχάσει».


Οσο για τα ναρκωτικά ή το ντόπινγκ, ο Μπουφόν είπε: «Πάντα απέφευγα τα ναρκωτικά ή το ντόπινγκ, το πολύ-πολύ κανένα τσιγαριλίκι. Θυμάμαι ακόμη το σύννεφο καπνού που υπήρχε από τους οπαδούς της Καζερτάνα, ένα σύννεφο που δεν είχε προκληθεί από καπνογόνα αλλά από 200 τσιγαριλίκια που τα κάπνιζαν ταυτόχρονα. Είναι σαν να το βλέπω τώρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου