27 Φεβ 2019

Αυτή θα είναι η επόμενη βόμβα της Γιουβέντους

Για ένα μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» που δουλεύεται από τη Γιουβέντους γράφει στην Ιταλία ο δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι. Αλλά δεν είναι τόσο απλό...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η Κυρία δουλεύει με πλήρη μυστικότητα την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι και μάλιστα ο δημοσιογράφος θεωρεί πως και η ομάδα του Μιλάνου θέλει να γίνει μια τέτοια κίνηση. Στο κόλπο υπάρχει όμως και η Νάπολι. Και μάλιστα έχει μπει δυνατά...

Βάσει των πληροφοριών του, η Νάπολι  έκανε κίνηση για τον Ικάρντι. Μάλιστα, έχει σκοπό να του προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 9 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους, κάνοντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Serie A μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον δεύτερο, γενικώς, στη σχετική λίστα. Σίγουρα μια υπέρβαση για τον Ντε Λαουρέντις. Αυτό είναι το ένα στοιχείο της υπόθεσης.


Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους και ο Φάμπιο Παράτιτσι δουλεύει την «αρπαγή» του Ικάρντι. Για να βγει αυτό το σενάριο, υπάρχει μία σημαντική προϋπόθεση: να ανάψει το πράσινο φως η Ιντερ για τη μεταγραφή. Το μεγάλο εμπόδιο για τους νερατζούρι είναι οι αντιδράσεις του κόσμου. Βλέποντας την ομάδα τους να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει, θα δώσει στο μόνιμο πρωταθλητή τον καλύτερο παίκτη αρχηγός της. Δεν είναι και εύκολο αλλά μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μπίζνες και όταν υπάρχουν στη μέση λεφτά, τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν.



Ο Παλμέρι, πάντως, παρουσιάζεται σίγουρος: «Η Ιντερ θα δώσει τον Ικάρντι στη Γιούβε». Μια μεταγραφή που θα προκαλέσει σεισμό στην Ιταλία, όπως είχε γράψει στο Twitter του λίγο πριν δημοσιεύσει το ρεπορτάζ του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου