24 Φεβ 2019

Δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες που δεν έχουν σίγουρη τη θέση τους στο ρόστερ της Γιουβέντους της νέας σεζόν

Ολοι κρινόμαστε ανά πάσα στιγμή. Στον επαγγελματικό χώρο ακόμη περισσότερο, ειδικά όταν υπάρχουν πολλές και μεγάλες απαιτήσεις. Οπως συμβαίνει στη Γιουβέντους και ιδιαίτερα στη φετινή που το Champions League είναι αυτοσκοπός.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, δύο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται πρωτοκλασάτα στελέχη, βρίσκονται υπό καθεστώς αξιολόγησης, λίγο περισσότερο από τους υπολοίπους.

Ο λόγος για τον Πάουλο Ντιμπάλα και τον Ντάγκλας Κόστα. Πάνω στους δύο έχει επενδύσεις η Γιουβέντους αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχουν το... κολιέ τη ασυλίας.


Ιταλικές αθλητικές σελίδες υποστηρίζουν πως αν η χρονιά δεν πάει όπως τα υπολογίζουν στο Τορίνο, αν δεν πάρουν το ευρωπαϊκό κύπελλο με λίγα λόγια, καθώς το πρωτάθλημα είναι κλεισμένο, το μέλλον των δύο δεν είναι τόσο βέβαιο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αρκεί να έρθουν οικονομικές προτάσεις που θα θεωρηθούν συμφέρουσες...


6 σχόλια:

  1. Υπό καθεστώς αξιολόγησης πρέπει να είναι οι Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Τσίλιο, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Τσαν, Μπεντακούρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικα πρεπει να φυγει ο Αλεγκρι, αμεσως μετα τον επαναληπτικο με την Ατλετικο και να ερθει ο Ζινταν αμεσως..που θα κρινει αυτος και ποιοι θα φυγουν το καλοκαιρι..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας φίλος έλεγε ότι ο Ντμπαλα έχει φτάσει το ταβάνι του. Είναι ένας νέος Τζιοβινκο... Μηδέν εξέλιξη. Με τα λεφτά του φέρνεις ένα παιχταρά στο κέντρο που χρειάζεται η ομάδα και δίνεις λεφτά και φέρνεις και εναν επιθετικό τυπου Έμπαπε δίπλα στο Ρόναλντο και αντε γεια. Ο Ντμπαλα δε κάνει για τη Γιουβέντους μας... Του πέφτη βαριά η φανελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 χρονια βαρεθηκα να βριζω τον Ντυμπαλα..ειδικα απο περσι που του δωσανε κ το 10...το παιδι δεν κανει....μια μετριοτητα!1Επιτελους αρχισαν να το βλεπουν ολοι...παρε τα φραγκα-οσα πιασει- κ φερε Κιεζα..παιχτουρα,μπουκαδορος,ανοιγει αμυνες,βγαζει ασιστ,τσαμπουκας,δυο ποδια δυνατα,ταχυτητα,αντιληψη χωρου!!!ειναι κ Ιταλος!!δωστου κ το 10 να τελειωνουμε για αλλα 15 χρονια με αυτον!!!!Μονο Κιεζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ντιμπαλα ξέρει πολύ μπάλα αλλά βάζοντας τον να παίζει έξω δεξιά επειδή βοηθάει στα μαρκαρισματα τον ντε σιλιο και μπορεί να κρατήσει μπάλα. Ο κοστα ο μόνος μπουκαδωρος στην ομάδα και τον διώχνουμε; ο ροναλντο δείχνει πολύ χάλια η αν προτιμάται καμία σχέση με αυτό που ήταν πέρσι. Τον έσβησε ο 35 χουανφραν με την ατλετικο δυστυχώς. Είναι απαράδεκτο σε μια ομάδα με τόσο ταλέντο να αναζητούμε μόνο τον ροναλντο στην επίθεση και να περιμένουμε Ν βγάλει τα κάστανα από την φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή