25 Φεβ 2019

«Ο Αλέγκρι θα εγκαταλείψει τη Γιούβε»

«Η περιπέτεια του Αλέγκρι στη Γιουβέντους θα τελειώσει». Ο άνθρωπος που θεωρείται μέντορας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανεβάζει την ένταση στην υπόθεση του προπονητή της Γιουβέντους.

«Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Champions League, ο Αλέγκρι θα εγκαταλείψει τη Γιούβε», είπε ο Τζοβάνι Γκαλεόνε. «Θα μπορούσε να πάει στην Αρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ το προηγούμενο καλοκαίρι. Δεν είναι αναγκασμένος να κερδίσει λόγω του Ρονάλντο», πρόσθεσε.


Και συνέχισε: «Δεν μπορείτε να επιτίθεστε έτσι σε έναν προπονητή που έχει κατακτήσει 10 τίτλους. Αν ο Αλέγκρι κατακτήσει το Champions League θα το αφιερώσει στον Αρίγκο Σάκι». Αρα, σύμφωνα με τον Γκαλεόνε, ο οποίος μίλησε στο TuttoNapoli, ο κύκλος του Μαξ έχει κλείσει. Απομένει, βάσει των δηλώσεών του, να δούμε αν θα φύγει πρωταθλητής Ευρώπης ή μόνο πρωταθλητής Ιταλίας.


2 σχόλια:

  1. ελπιζω να θεωρειται δεδομενο οτι καλοκαιρι μας χαιρεταει...Αν κ θα ηταν προτιμοτερο ενοψει επαναληπτικου με Ατλετικο να τον εστελναν κατευθειαν κ να παιρναμε Ζινταν να λειτουργουσε σαν ηλεκτροσοκ..Μαξ εκλεισε ο κυκλος του...στερεψε απο ιδεες,κακιστη διαχειριση ενος "γεματου" ροστερ,κανενα αγωνιστικο πλανο κ αυτο φαινεται απο τις μηδενικες ευκαιριες που βγαζει η ομαδα ακομα κ με ευκολους αντιπαλους(Μπολονια σχεδον ουτε πατησαμε περιοχη),παιχτες ξεχασμενοι στο παγκο πολλες φορες(βλεπε Ρουγκανι,Σπινατσολα,Νταγκλας,Μπερνα,Εμρε) οποτε οτι κ να γινει θεωρω οτι καλοκαιρι μας κουναει μαντηλι!
    Κριμα γιατι ειδικα φετος χτιστηκε μια ομαδα που θα μπορουσε με αξιωσεις να διεκδικησει το μεγαλο τροπαιο..
    οπως επισης πρεπει να ξαναγινει ξεκαθαρισμα παιχτων..τυπου Μαντζουκιτς,Κεντιρα,Πιανιτς,Ντυμπαλα...Η τους βρισκεις θεση στην ομαδα κ οχι αριστερο εξτρεμ ας πουμε τον Μαριο η τους πουλας κ φερνεις νεους διψασμενους παιχτες!!
    Το νου σας εκει στη διοικηση..ΚΙΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα σωστα τα ειπες. εγω θελω απλα μια ευκαιρια στον Ντυμπαλα με νεο προπονητη γιατι με αυτον δεν πανε καθολου καλα εδω και καιρο. εγω ακομα πιστευω σε αυτον. ισως δουμε τη μεταλλαξη που ειχε ο Πογκμπα μετα τη φυγη Μουρινιο. αν οχι, στο καλο.

      Διαγραφή