4 Φεβ 2019

Οι τέσσερις αμυντικοί που αρέσουν στη Γιούβε του Ανιέλι

Τα ονόματα τεσσάρων αμυντικών που αρέσουν στη Γιουβέντους, γράφει σήμερα η Corriere della Sera.

Οι τραυματισμοί των Κιελίνι-Μπονούτσι-Μπαρτσάλι και τα έξι γκολ παθητικό στα τελευταία δύο ματς είχαν ως αποτέλεσμα να ανοίξουν ξανά οι συζητήσεις για το μέλλον, για την ανανέωση που θα πρέπει να γίνει και στην αμυντική γραμμή.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η Corriere della Sera αναφέρεται σήμερα σε τέσσερις αμυντικούς που αρέσουν στους μπιανκονέρι και οι οποίοι δεν είναι εύκολες περιπτώσεις...

- Ματάις Ντε Λιχτ. Ο 19χρονος στόπερ του Αγιαξ αποτελεί στόχο εδώ και καιρό, υπάρχουν επαφές με τον Μίνο Ραϊόλα, κοστολογείται στα 70 εκατ. ευρώ από τους Ολλανδούς και τον θέλουν και οι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.


- Στέφαν Σάβιτς. Ο Σέρβος στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώην της Φιορεντίνα αποτέλεσε στόχο και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα. Προσεχώς, πάντως, οι δύο ομάδες θα μιλήσουν ξανά.

- Αλέσιο Ρομανιόλι. Ο αρχηγός της Μίλαν έχει και την ιταλική υπηκοότητα με το μέρος του, αλλά για την περίπτωση του θα μπορούμε να μιλάμε για το ενδεχόμενο συζητήσεων μόνο αν οι ροσονέρι δεν βγουν στο Champions League.

- Καλιντού Κουλιμπαλί. Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι θα ήταν η ιδανική μεταγραφή για τη Γιουβέντους αλλά στο Τορίνο ξέρουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πείσουν τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.


1 σχόλιο: