25 Φεβ 2019

Κλίμα διάλυσης για τη Γιούβε που όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο μπορεί να διαλύσει τον οποιονδήποτε

Διαλύεται η Γιουβέντους; Προφανώς όχι. Ας δούμε όμως τι παίζει τις τελευταίες ώρες στον ιταλικό Τύπο.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Ο μέντορας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υποστηρίζει πως ο Μαξ θα εγκαταλείψει τη Γιούβε. Θα την παρατήσει δηλαδή και θα φύγει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βαθμολογήθηκε από τις εφημερίδες με τη βάση για την απόδοσή του στο ματς με την Μπολόνια.

Ο Πάβελ Νέντβεντ είχε ένα μίνι διαπληκτισμό με οπαδό των γηπεδούχων στο ματς της Κυριακής επειδή φορούσε φανέλα της Ατλέτικο. Ο Ζοάο Κανσέλο μίλησε έβρισε χρήστη στα social media για άσχετο θέμα. Ο Ντιμπάλα και ο Ντάγκλας Κόστα μπορεί να φύγουν αν έρθει ικανοποιητική πρόταση.

Η Γιουβέντους που σε 25 αγώνες στη Serie A έχει 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από τόσους αγώνες.


Η ομάδα που έχει χτίσει μια διαφορά 13 πόντων από τη δεύτερη Νάπολι και μπορούμε να πούμε πως θα χάσει το πρωτάθλημα, το 8ο σερί, μόνο αν σταματήσει να κατεβαίνει στους αγώνες. Αυτή η Γιουβέντους δείχνει να... διαλύεται.

Γιατί όλα αυτά; Γιατί έδωσε μόνη της η ομάδα το δικαίωμα για να τη φάνε. Ενα κακό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη που συνοδεύτηκε από μια τραγική εμφάνιση, αλλά και οι άσχημες έως αδιάφορες εμφανίσεις στην Ιταλία, έχουν φτιάξει μια επιθετική γραμμή κατά της Κυρίας.

Σύμφωνοι, μπορεί και να αποκλειστεί η Γιουβέντους αλλά κάποιοι την έχουν... διαλύσει ήδη. Δεν περιμένουν καν τη ρεβάνς το 2-0 με την Ατλέτικο. Υπάρχουν 90 λεπτά ή ακόμη περισσότερα. Και όταν η Γιούβε παίζει με την πλάτη στον τοίχο, γίνεται πιο επικίνδυνη. Και τότε μπορεί αυτή να διαλύσει τον οποιονδήποτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου