2 Φεβ 2019

Γιουβέντους-Πάρμα 3-3


4 σχόλια:

  1. Έρχεσαι από γκέλα - αποκλεισμό σοκ για το ρόστερ που διαθέτεις.
    Παίζεις στην έδρα σου με την τίμια, συμπαθητική, αλλά κάτω του μετρίου Πάρμα και εκεί που λες ενταξει θα κάνουν μια πειστική νίκη έστω και με άμυνα ανάγκης, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελη μου.
    Έχεις μούτρα να μιλάς και για Μάλμε;; Το ποδόσφαιρο θα συμφωνήσω δεν είναι playstation. Χρησιμοποίησες την ατάκα για να καλύψεις την ανύπαρκτη δουλειά σου ως προπονητής 6 μήνες τωρα.
    Λοιπόν το ποδόσφαιρο δεν ειναι playstation να παίζεις 6 μήνες χαλιά και 10 μέρες πριν το σημαντικότερο νοκ άουτ να πατήσεις τρίγωνο και να βγαλεις τον Ρονάλντο τετ α τετ.
    Ου τι ειπα τώρα κάθετη,τετ α τετ και γκολ, λεξιλόγιο ανύπαρκτο για τον κοουτς.
    Αλεγκρι φύγε....
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αυτή δεν είναι νοοτροπία συγγνώμη. Όλοι έχουμε γκρινιαξει αρκετές φορές για τον προπονητή αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι τουλάχιστον άδικο. Εχτές η ομάδα αντέδρασε και ας μην νίκησε, έπαιξε με ένταση και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες οπότε όχι μόνο γκρίνια.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή δεν έχασε εχθές το ματς ο προπονητής που αντι να βάλει τον Ντιμπαλα και να τελειώσει το ματς με την μπάλα στα πόδια του,έβαλε τον Τζαν που ούτε την μύρισε και έχασε το τρίποντο;;;
    Όχι ότι έφταιγε αποκλειστικά αυτό, αλλά η νοοτροπία του,που πλέον δεν συνάδει με τους παίχτες του ρόστερ.
    Μετα το καλτσιοπολις η άμυνα υπερτερούσε της επίθεσης μέχρι την άφιξη Ρονάλντο. Πλέον το ρόστερ επιτάσσει επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι φοβικό, αλά Αλεγκρι.
    Είναι φανερό ότι η ομάδα είναι αδουλευτη... Παίζεις σετ παιχνίδι, δεν έχεις εύκολο γκολ.
    Παίζεις επιθετικό παιχνίδι το τρανζισιον στην άμυνα είναι τραγικό και γράφει το κοντέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν διαφωνώ για τον αλεγκρι.Εχω γκρινιαξει και εγώ αρκετές φορές κυρίως για την διαχείριση του ροστερ και νομίζω ότι δεν βοήθησε τον εαυτό του μέχρι στιγμής με το ροστερ που έχει στα χέρια του. Απλώς επισήμανα ότι στο παιχνίδι με την Πάρμα είμασταν τλχ άτυχοι .Υπομονή όμως, όπως και να έχει η ομάδα θα κριθεί μόνο στα δύο παιχνίδια με Ατλέτικο .

    Fino alla fine Forza juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή