Σελίδες

Περίεργα πράγματα έκανε ο Μπενάτια στη Γιούβε

Στα παράπονα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον Μεχντί Μπενάτια στέκεται σήμερα η Tuttosport.

Η εφημερίδα εστιάζει στην άμυνα της Γιουβέντους και στην αλλαγή που έγινε, με τον Μπενάτια να φεύγει και τον Μάρτιν Κάσερες να έρχεται. Μια αλλαγή που ήταν αναπόφευκτη, όπως πήγαιναν τα πράγματα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Tuttosport γράφει ότι ο Μπενάτια από την αρχή της σεζόν έδειχνε διαφορετικός στη δουλειά του λόγω της επιστροφής του Μπονούτσι, για να φτάσουμε στον Δεκέμβριο, όπου είχαμε έντονες διαφωνίες με τον Αλέγκρι.


Ο προπονητής, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πάντα, δεν είδε με καλό μάτι τις... ενοχλήσεις που ένιωθε ο Μπενάτια πριν το ματς Δεκεμβρίου με την Αταλάντα και το πρώτο 2019 με την Μπολόνια, όπου τον προόριζε για βασικό.

Ετσι, για να μη φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση, αποφασίστηκε να ενδώσει η διοίκηση στο αίτημα του Μαροκινού για μεταγραφή. Με αυτή την κίνηση, καταλήγει η Tuttosport, προστατεύτηκε και το κλίμα στα αποδυτήρια, με την εφημερίδα να τονίζει μια ατάκα του Αλέγκρι για τον Κάσερες, δείχνοντας έτσι το πρόβλημα με τον Μπενάτια.

«Ο Μάρτιν είναι θετικός τύπος και είναι πάντα πολύ σημαντικό να έχεις θετικούς τύπους στα αποδυτήρια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...