2 Φεβ 2019

Τα 5 προβλήματα της Γιουβέντους

Στα πέντε θέματα που έχει η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή στέκεται η Gazzetta dello Sport.

Οι μπιανκονέρι αποκλείστηκαν από το κύπελλο και δε δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, με το πρώτο ματς κόντρα στην Ατλέτικο να πλησιάζει.

Ετσι, η GdS εστίασε σήμερα σε πέντε θέματα της Γιούβε, τα οποία είναι τα εξής...

1. Η ομάδα δείχνει κουρασμένη. Σύμφωνα με όσα λένε στο Τορίνο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο δούλεψαν στη φυσική κατάσταση για να... πετάνε από Μάρτιο. Μέχρι να γίνει αυτό, μένει η νυν εικόνα, μιας κουρασμένης ομάδας.

2. Στα τελευταία τρία ματς έχει κάνει μόνο επτά σουτ προς την εστία. Τα γράφαμε μετά την Λάτσιο και την Αταλάντα για τα... μηδέν σουτ στην εστία στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς η κατάσταση να βελτιώνεται κατά πολύ στο δεύτερο.


3. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι ένα θέμα όπου ελπίζουμε να μην έκανε λάθος ο Αλέγκρι με τη συνεχή χρησιμοποίηση του Πορτογάλου, ακόμη και σε πολύ εύκολα ματς, επειδή δεν έπαιζε στην εθνική. Γιατί στη Ρεάλ ο Ζιντάν τον διαχειριζόταν αλλιώς και όταν έρχονταν τα νοκ-άουτ στο Champions League, ο Κριστιάνο οργίαζε.

4. Η άμυνα δεν προσφέρει τις εγγυήσεις που πάντα έδινε. Οπως σημειώνει και η εφημερίδα, οι απουσίες που υπάρχουν εξηγούν σε ένα μεγάλο ποσοστό το θέμα που φαίνεται να υπάρχει, αλλά σίγουρα ενόψει Ατλέτικο η κατάσταση θα πρέπει να βελτιωθεί.

5. Κανείς από τους πέντε χαφ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το κέντρο ούτως ή άλλως είναι το ερωτηματικό της Γιουβέντους φέτος και αυτή τη στιγμή, 19 μέρες πριν το πιο σημαντικό ματς της σεζόν, κανείς εκ των Πιάνιτς-Ματουιντί-Μπεντανκούρ-Τσαν-Κεντίρα δεν είναι φορμαρισμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου