13 Μαρ 2019

Αλέγκρι: Τι άλλο παραπάνω να κάνω; Αυτοί που μου ασκούν κριτική πρέπει να τους κοιτάξει ψυχίατρος

Χαρούμενος, προσγειωμένος -όπως πάντα- και με απαντήσεις στους επικριτές του παρουσιάστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το τέλος του Γιούβε-Ατλέτικο.

Ο προπονητής της Κυρίας στάθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας: «Θα ήταν παράξενο να τελείωνε το φετινό Champions League πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ».

Σύμφωνα με τον Μαξ «δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά κάναμε ό,τι έπρεπε ώστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και μέσα στο ματς. Προσφέραμε μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά σε όσους παθιάζονται με το άθλημα στην Ιταλία».


Ο Αλέγκρι είπε πως η ομάδα κοιτάζει κάθε βήμα τη φορά και είναι μέσα στις υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά έχει και αντιπάλους ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στους επικριτές του.

«Τι άλλο παραπάνω να κάνω; Σε πέντε χρόνια έχουμε κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ, ενώ έχουμε φτάσει σε δύο τελικούς Champions League. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα όσο με κριτικάρουν, αλλά δικό τους. Αυτοί είναι που χρειάζονται ψυχιατρικής παρακολούθησης, όχι εγώ», είπε ο αλενατόρε της Γιούβε.


4 σχόλια:

  1. κοιτα να φερεις τη κουπα κ καλοκαιρι να τελειωνουμε με εσενα..
    εχθες πρωτη φορα κατεβασες ορθολογικη 11αδα κ η ομαδα πετουσε..
    ξεκολλα με τις εμμονες σου με Κεντιρα,μαντζουκιτς,Ντε Σιλιο κτλ κ ολα μια χαρα θα ειναι..
    Δεν γινεται να αφηνεις εξω Κανσελο για Ντε Σιλιο..
    δεν γινεται να μην δινεις ευκαιριες στο Σπιναττσολα απο Νοεμβριο που ειναι ετοιμος κ να πονανε τα ματια μας με τον Σαντρο(το παιδι ειναι αδιαφορο κ παιζει χωρις κινητρο)
    Δεν γινεται να παιζεις μονο με Μαντζουκιτς(ακομα κ εχθες το παιδι ηταν εκτος τοπου κ χρονου,η μονη παραφωνια) κ να μην παιρνει ευκαιριες οο Κιν οταν ολες οι ομαδες στηριζουν μικρους..
    Δεν γινεται να μην ξεκιναει ο Μπερναρντεσκι 11αδα καθε φορα οταν ειναι σταθερα απο τους καλυτερους οταν παιρνει αγωνιστικο ρυθμο...
    το προβλημα εισαι εσυ κ οχι το ροστερ..απλα κανεις εντελως λαθος διαχειριση..
    κ τελος δεν γινεται να αποδεσμευεις Μαρκιζιο για να κρατησεις Κεντιρα!!!
    αυτα κ πολλα αλλα σε κανουν πλεον λιγο για το παγκο της Γιουβε..
    Τακτικα σαφως κ πηρες τα σωβρακα απο τον αντιπαθεστατο Τσολο..αλλα ηταν τοσο μεγαλο το κινητρο που οποιος κ να επιαζε θα εδινε το 100%..
    Συν τη παρουσια του τεραστιου Cr7 που για ματς σαν το χθεσινο εδωσε 100εκ ο Ανιελι κ οχι να τον βλεπουμε να παιζει δεξι χαφ (οπως στο ματς με τη Ναπολι για παραδειγμα)
    forza Juve! Παμε Μετροπολιτανο να φερουμε τη κουπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά πιστεύω πως το παιχνίδι πάρθηκε από έναν παίχτη τον μπερναντεσκι. Μόλις έγινε αλλαγή του σπινατσολα με τον ντιμπαλα το κέντρο χάθηκε καθως τράβηξε ματουιντι και μπερνα στα αριστερά να εναλλασονται μπακ εξτρεμ. Μόνο τότε πήρε μέτρα ή ατλετικο. Γενικά πάντως καλό κοουτσαρισμα και πρώτη φορά η ομάδα έτρεξε και πίεσε την μπάλα. Δεν λέω σωστά δεν πρέπει να γίνεται όλη τη σεζόν γιατί είναι εξοντωτικό αλλά όχι και να πρέπει κάθε φορά να ανατρεπουμε τα δύσκολα. Forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άψογος φίλε.Υπομονη και τελειώνουν οι ώρες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή