5 Μαρ 2019

Το πριβέ πάρτι, οι 60 κυρίες και το δημοσίευμα μετά την ήττα από την Ατλέτικο και πριν τη μεγάλη ρεβάνς της Γιούβε

Εκαναν πάρτι οι παίκτες της Γιουβέντους λίγο μετά την ήττα από την Ατλέτικο, με 60 γυναίκες να είναι καλεσμένες;

Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και οι 60 γυναίκες. Είναι πιθανό να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Δεν είναι πάντως και κάτι που λες «μπα, με τίποτα κάτι τέτοιο».

Η είδηση που κυκλοφόρησε από το ιταλικό περιοδικό «The King» είναι λίγο πολύ γνωστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το έντυπο, οι μπιανκονέρι φέρεται να διοργάνωσαν πριβέ πάρτι σε ξενοδοχείο του Τορίνο (ο συντάκτης του άρθρου υποστηρίζει πως όλα έγιναν στο Starhotel Majestic). Στην παρέα βρέθηκαν μοντέλα και influencer.


Μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει και μέρος των συζητήσεων, μέσω Whatsapp και Instagram, μεταξύ των κοριτσιών που θα πήγαιναν στην εκδήλωση. Μια εκδήλωση που, όπως αναφέρει το «The King», δεν πήγαν δύο παίκτες: ο Πιάνιτς και ο Μπερναρντέσκι.

Ο Φραμπρίτσιο Κορόνα, ο συντάκτης-δημιουργός του άρθρου (και ιδιοκτήτης του περιοδικού), μίλησε στο Radio Radio και είπε πως σύντομα θα υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις ενώ χαρακτήρισε τα γραφόμενά του ως «την αντικειμενική πραγματικότητα των γεγονότων». Α, και πως ό,τι έγινε, είναι για άτομα πάνω από 18 ετών. Το πιάσατε το υπονοούμενο, ε;


2 σχόλια:

  1. Να τους δω να διασκεδαζουν και την αλλη εβδομαδα ετσι.
    Εκει βεβαια οι καλεσμενοι θα ειναι καμια 40.000 περισσοτεροι και πιθανον λιγο πιο ασχημοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή