28 Μαρ 2019

Αιφνιδιαστική κίνηση ή κίνηση τακτικής από τον Ιγκουαΐν στην εθνική Αργεντινής;

Σε μία κίνηση την οποία δεν περίμεναν οι περισσότεροι αλλά ούτε έκανε κάποιους να πέσουν από τα σύννεφα, προχώρησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντίνος αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική της χώρας του, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ακόμη και προς τους συμπατριώτες του. «Θα με θυμούνται για τα γκολ που δεν έβαλα και όχι γι’ αυτά που έβαλα», είπε ο Γκονσάλο, ο οποίος έχει χάσει τρεις τελικούς με την αλμπισελέστε (τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου, δύο τελικούς Κόπα Αμέρικα).


Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που ανήκει ακόμη τη Γιουβέντους, σταματάει, λοιπόν, μόλις στα 31 του. Με 75 συμμετοχές και 31 γκολ, ο Γκονσάλο κλείνει το κεφάλαιο της εθνικής, όχι όμως με δόξα και τιμή. Κάποιοι, βέβαια, θεωρούν πως ο Ιγκουαΐν τους πρόλαβε, πριν τον «τελειώσουν» σε μία πιθανή ανανέωση της ομάδας.


1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι περιμένουν ή περίμεναν περισσότερα πράγματα από τον Ιγκουαιν, έπειτα από ένα σημείο και έπειτα?Είναι τίμιο και αληθινό να βλέπεις και να αποδέχεσαι την πραγματικότητα. Είναι ένας συμπαθέστατος επιθετικός, πραγματικός σκόρερ αλλά ποτέ του δεν έκανε το παραπάνω σε κάποιο μεγάλο παιχνίδι και είχε κάμποσες ευκαιρίες για να το καταφέρει. Δυστυχώς αγαπητέ Γκονζαλο σίγουρα οι συμπατριώτες σου θα σε θυμούνται για τις χαμένες σου ευκαιρίες γιατί όσο να ναι για την ποιότητα σου να σπαταλάς τετ α τετ σε τελικούς Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα δύσκολα συγχωρούνται. Παρ όλα αυτά εσύ προσπάθησες και αυτό σε τιμά,άλλωστε δεν είναι Όλοι για όλα και αυτό ξανατονιζω δεν είναι απαραίτητα κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή