29 Μαρ 2019

Τι γίνεται με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι;

Οσο ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν χωρίς δουλειά αλλά και η Γιουβέντους με το ένα πόδι εκτός Champions League, δεν είχε γίνει βλέπετε η ρεβάνς με την Ατλέτικο, ο Μαξ ήταν το πρόσωπο των ημερών.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι κέρδισε πολλούς πόντους με τον αποκλεισμό των Μαδριλένων αλλά και με την πρόσληψη του Ζιζού από την άλλη ομάδα της Μαδρίτης. Ο Γάλλος κόουτς θεωρούνταν ένας δυνατός στόχος για τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, την ίδια ώρα που ο Αλέγκρι «μίκρυνε» στα μάτια κάποιων λόγω ενός πιθανού αποκλεισμού.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αλέγκρι δείχνει να απολαμβάνει με μεγαλύτερη ηρεμία τις ημέρες του στον πλανήτη «Γιουβέντους» και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως μπορεί θα παραμείνει στο Τορίνο, πάρει-δεν πάρει το Champions League.


Οι προϋποθέσεις είναι δύο.

Να προχωρήσει η Γιούβε μέχρι τα ημιτελικά ή ακόμη καλύτερα στον τελικό, να παίξει τα ματς και ό,τι βγει και να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Αν οι μπιανκονέρι αποκλείσουν τον Αγιαξ, το πιο σημαντικό βήμα έχει γίνει. Θα κοντραριστούν με το νικητή του Σίτι-Τότεναμ για μία θέση στον τελικό της Μαδρίτης. Και ο Αλέγκρι μπορεί να παραμείνει στην ομάδα ακόμη κι αν δει τον τελικό από την εξέδρα.


5 σχόλια:

  1. Το ματς με ην Ατλετικο ηταν ο οδηγος για το πως πρεπει ΠΑΝΤΑ να παιζει η ομαδα...νοοτροπια μεγαλης ομαδας,"που οσο στραβο κ να ειναι το αποτελεσμα,εγω θα το γυρισω"..
    δυστυχως μετα απο 4 μερες η ομαδα επαιξε ακριβως οπως παιζει απο τον Δεκεμβριο κ μετα κ γι.αυτο εχασε με κατεβασμενα χερια στη Γενοβα!!
    Η διαφορα ομως δεν ηταν οτι χασαμε επηρρεασμεςνοι απο τις δαφνες της προκρισης αλλα απο τη νοοτροπια που εχει περασει ο Μαξ..
    αυτο της συγκρατημενης τακτικης,του ανουσιου πασινγκ γκειμ,των 0 τελικων κ γενικα του "αντιαισθητικου" ποδοσφαιρου που επιβαλλει στην ομαδα
    Μολις χαθηκε το κινητρο,η ομαδα ηταν παλι απογοητευτκη!Κλασικα κολληματα με Μαριο(ο οποιος απορω γιατι τον ανανεωσαν,ειδικα με τον ερχομα του Κιν απο πισω)
    του Σαντρο(ο οποιος παιζει να εχει εξελιχθει σε ενα απο τα πιο ασχημα αριστερα μπακ της Ευρωπης κ σε συνδυασμο με τον ευνουχισμο του Σπινατσολα που "κενταει" οποτε [παιζει)
    ολα αυτα καθιστουν τον Αλεγκρι υπαιτιο κ πραγματικα ειτε με κουπα ειτε χωρις αυτην,το καλοκαιρι θα [πρεπει να παρι ποδι!!!
    ΥΓ-.σε λιγο θα φαμε στη μαπα παλι Κεντιρα,Μπαρτσαλι...επανερχονται!!!!
    ΑΝΙΕΛΙ...Στειλτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΥΓ σου φίλε μου όλα τα λεφτά.Το μόνο που τρομάζει είναι το σενάριο να πάνε σε Ιταλό και πάλι.Ηρθε η ώρα η φιλοσοφία να αλλάξει για να απολαύσουμε και πάλι μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προβλημα δεν ειναι ο Ιταλος κοουτς...Ιντσαγκι στη Λατσιο,Γκασπερινι στην Αταλαντα,Πιολι στη Φιορεντινα κ αλλοι πολλοι εχουν επιθετικο προσανατολισμο πλεον,γι'αυτο βλεπεις πλεον μεγαλα σκορ κ στην Ιταλια..
    το προβλημα του Μαξ ειναι η εμμονη σε συγκεκριμενους παιχτες σε σημειο να τους "σκαει"..(Μαριο,Ματουιντι,Σαντρο) κ ο φοβος του να δωσει χρονο σε παιχτες οπως Μπερνα,Σπινατσολα,Εμρε..
    Φετος για παραδειγμα ο Μαριο μας πηρε ολα τα ντερμπυ στο πρωτο γυρο αλλα απο τη νεα χρονια κ μετα σερνεται...
    Κεντιρα αν δεν τραυματιζοταν ολοι ξερουμε οτι με αυτον θα επαιζε κ σπανια θα βλεπαμε 11αδα Εμρε η Μπεντανκουρ..
    Σαντρο 2 χρονιες ειναι απογοητευτικος εως εκνευριστικος κ παιζει μονιμα με Ντεσιλιο κ αφηνει εξω Κανσελο η Σπινατσολα,που με διαφορα ειναι πιο ολοκληρωμενοι παιχτες κ αμυντικα κ κυριως επιθετικα
    Ματουιντι ειναι "τελειωμενος" απο το Μουντιαλ κ τον εχει να παιζει συνεχεια ακομα κ σε θεωρητικα ευκολα ματς
    Μαριο ξεκινησε πειραματικα προπερσι να παιζει αριστερο εξτρεμ κ εχει κολλησει ολη την ομαδα..ουτε ντριμπλα εχει,ουτε εκρηξη ουτε ταχυτητα..κ αφηνει εκτος Νταγκλας η Μπερνα η ακομα κ Κουαδραδο οταν τον ειχε διαθεσιμο
    κακη διαχειριση Ρουγκανι..δεν μπορει ενας παιχτης να αποδοσει οταν οταν παιζει 1 στα 10 ματς..θελει ρυθμο..
    Πιανιτς καποτε πρεπει να μαθει κ να πασαρει γρηγορα κ να παιζει μπροστα..το τικι τακα στον διπλα του δεν προσφερει τιποτα
    Ολα αυτα τα θεωρω αδυναμιες του Αλεγκρι..προσφερε απειρα αυτα τα χρονια αλλα πλεον εμεινε απο ιδεες κ ικανοτητα να μας ανεβασει ενα σκαλι πιο πανω
    και ναι..θελω πελον με τετοιο ροστερ να βλεπω κ το 3-0 κ το 4-0 κ το 5-0 οπωβς κανει η Ρεαλ η Μπαρτσα η Μπαγερν οταν τους δινεται η ευκαιρια..
    Για ολους αυτους τους λογους...
    ΑΝΙΕΛΙ...Στειλτον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα επρεπε να ντρεπεται που δεν ηταν ικανος να χρησιμοποιει τον Ντυμπάλα που ειναι ο πιο γνωστος παγκοσμιως στην ομάδα και πουλαει ακομα και τωρα που ειναι στον παγο πιο πολυ απ όλους, μετα βεβαια τον Κριστιανο. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή