29 Απρ 2019

Ο Αλέγκρι δηλώνει πως παραμένει, υπερασπίζεται τη δουλειά του και ξεκαθαρίσει πως δε δέχεται… διαλέξεις

Καλεσμένος στο στούντιο της RAI ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για το μέλλον του στο Τορίνο. Αρχικά αναφέρθηκε στη στιγμή έντασης που δημιουργήθηκε με δημοσιογράφο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιντερ.

Ο Μαξ δέχθηκε κριτική στην οποία απάντησε άκομψα. «Είμαι εγώ θεωρητικός; Βούλωσε το Αντάνι. Είσαι ο πρώτος που μιλάει σε θεωρητικό επίπεδο ενώ βρίσκεσαι στο στούντιο και δεν έχεις προπονήσει ποτέ κάποια ομάδα», είπε ο Αλέγκρι.


Ο αλενατόρε παραδέχτηκε πως ήταν μια στιγμή έντασης αλλά ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί συνέχεια να δέχεται… διάλεξη όλη την ώρα. «Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς μας και υπάρχει η εποικοδομητική κριτική. Σήμερα είμαι ήρεμος».

Σχετικά με την επόμενη ημέρα, επανέλαβε πως «το μέλλον μου είναι στο Τορίνο. Παραμένω στη Γιουβέντους, έχω συμβόλαιο ενός έτους ακόμη». Οσο για την απώλεια του Champions League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε: «Είναι αλήθεια πως η Γιουβέντους δεν έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό εδώ και 23 χρόνια αλλά το επίπεδο έχει αυξηθεί σημαντικά. Τα ρεκόρ που έχουμε κάνει με τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων έχουν παραμεριστεί. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο όταν γιορτάζεις τις νίκες αλλά πρέπει να δέχεσαι και τις ήττες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου