29 Απρ 2019

Δήλωση όλο νόημα από Τότι για Κόντε: Είναι ένας νικητής που πέτυχε όπου πήγε

Ο Αντόνιο Κόντε παρουσιάζεται φαβορί για τη θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αν και εφόσον ο δεύτερος δε συνεχίσει τη νέα σεζόν στο Τορίνο.

Την ίδια στιγμή, ο Κόντε παρουσιάζεται ο Νο 1 στόχος της Ρόμα, με τους τζαλορόσι, αν δεχθούμε όσα έχουν γραφτεί, να του προσφέρουν 9,5 εκατ. ευρώ τη σεζόν για τον κάνουν δικό τους.

Για τον Κόντε ρωτήθηκε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο διευθυντής της Ρόμα δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του αλλά ούτε διέψευσε.


«Ας πούμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει αρκετή συζήτηση για τον Αντόνιο Κόντε. Ο Κόντε είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ευρώπη, ένας νικητής που πέτυχε όπου πήγε, οπότε δείχνει φυσικό κάθε ομάδα να θέλει να τον αποκτήσει. Υπάρχει φημολογία για την Ιντερ, την Μπάγερν Μονάχου, τη Ρόμα, οπότε υπάρχουν πολλά κλαμπ που ενδιαφέρονται», είπε.

Αφού ξεκαθάρισε πρώτα πως η ομάδα έχει προπονητή μέχρι το φινάλε της σεζόν: «Εχουμε τον Ρανιέρι στον πάγκο και πρέπει να τον σεβαστούμε μέχρι το τέλος. Είναι ο προπονητής που έχουμε τώρα, στο τέλος της σεζόν θα αξιολογήσουμε αν θα είναι εκείνος, ο Κόντε ή κάποιος άλλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου