24 Απρ 2019

Αυτή αναμένεται να είναι η νέα πρώτη φανέλα της Γιουβέντους

Πριν λίγες ημέρες διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες που επιβεβαίωναν μια παλαιότερη διαρροή για τη νέα φανέλα της Γιουβέντους. Τώρα μάλλον ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η σελίδα La Maglia Bianconera δημοσίευσε τον Πάουλο Ντιμπάλα και τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Stadium και να φορούν τη φανέλα των… διαρροών. Αυτή που είχε πρωταγωνιστήσει, δηλαδή, το προηγούμενο διάστημα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους δύο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους να προβάρουν μια εμφάνιση δίχως τις κλασικές ρίγες. Είναι μισή άσπρη-μισή μαύρη, με μια μία ροζ γραμμή στη μέση.



Η φανέλα δε θυμίζει σε καμία περίπτωση Γιουβέντους, μάλιστα αναφέρεται πως οι ρίγες δεν υπάρχουν μετά από 116 σερί χρόνια παράδοσης. Και όλα αυτά έχουν ειπωθεί γιατί το ρεπορτάζ θέλει να είναι αυτή η πρώτη εμφάνιση της Γιουβέντους.

Γνωστό εδώ και χρόνια πως οι ομάδες σε συνεργασία με τις αθλητικές εταιρείες ένδυσης δημιουργούν σχέδια καθαρά για τις πωλήσεις αλλά συνήθως πειραματίζονται με την Τρίτη εμφάνιση ή την εκτός έδρας.



Τώρα, βάσει των όσων γράφονται στην Ιταλία, αυτό αναμένεται να το σχέδιο της πρώτης φανέλας των μπιανκονέρι. Αλλα ήθη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου