24 Απρ 2019

Ο Ταρντέλι εξηγεί γιατί η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο τελικά έκανε κακό στη Γιουβέντους

Στο άκουσμα της μεταγραφής του, η μετοχή της Γιουβέντους έκανε limit up. Ο κόσμος τρελάθηκε, οι φανέλες έφευγαν με γοργούς ρυθμούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε από τη Μαδρίτη στο Τορίνο αλλά στην πρώτη του χρονιά δεν κατάφερε να δώσει κάτι παραπάνω στην Κυρία. Δηλαδή το Champions League. Στην Ιταλία κάποιοι θεωρούν πως ο Ανιέλι δεν έπραξε καλώς αλλάζοντας τη λογική της ομάδας με αυτή τη μεταγραφή. Αυτή είναι και η άποψη του Μάρκο Ταρντέλι.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους τοποθετήθηκε επί του θέματος και είπε: «Η Γιουβέντους ιστορικά έχει μάθει να βασίζεται στο ομαδικό στοιχείο. Η έλευση του Ρονάλντο επηρέασε αρνητικά αυτό το χαρακτηριστικό. Υποσυνείδητα ορισμένοι παίκτες της ομάδας δίνουν λιγότερη ενέργεια από τη στιγμή που παίζει και ο Κριστιάνο. Περιμένουν δηλαδή περισσότερα από εκείνον. Και πιο πολύ απ' όλους θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί αρνητικά ο Ντιμπάλα».


1 σχόλιο:

  1. 1ο-οταν εισαι παιχταρας κ σε πλαισιωνουν με παιχταραδες,αναδεικνυεις την αξια σου Χ 10!!
    Αντιθετως το δικο μας γατι-αμπαλο Νο10 που μπλεξαμε,χεστηκε πανω του
    Δλδ ο Μπαπε θελει να μας πει επηρρεαστηκε που του εφεραν συμπαιχτη τον Νειμαρ??
    Παιχτης Ντυμπαλα..δεν υπαρχει...τελος
    2o-Aν καποιος εχει ευθυνη για τον αποκλεισμο ειναι κυριως ο Αλεγκρι με το ποδοσφαιρο που παιζει η ομαδα...ισα ισα αν καποιος τον ξελασπωσε(ειδικα στον επαναληπτικο με Ατλετικο) ηταν ο Κριστιανο κ οχι ο ανυπαρκτος που του δωσαμε κ το 10!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή