2 Μαΐ 2019

Σενάρια για ηχηρή πώληση-αποχώρηση στη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κατέκτησε το 8ο σερί πρωτάθλημα, που αναμφίβολα είναι μια μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλα βαίνουν ιδανικά. Ειδικά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα στην Ιταλία κάτι που είχε γραφτεί ή ειπωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν: η αποχώρηση του Ντιμπάλα. Με τη μορφή πώλησης. Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Από την αρχή της σεζόν, ο Αργεντίνος δεν είχε θέση βασικού ενώ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι αποκλειστικά δικιά του η ευθύνη καθώς παίζει μεγάλο ρόλο και η αντιμετώπιση του προπονητή προς τον ποδοσφαιριστή).

Το ταμείο είναι… μείον σε ό,τι αφορά την προσφορά του Πάουλο Ντιμπάλα και αν συνεχίσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο πάγκο μάλλον το Νο 10 της Γιουβέντους δε θα πάρει περισσότερες -και διαφορετικές- ευκαιρίες. Και η διοίκηση έχει δύο σκέψεις για το περιουσιακό της στοιχείο.


Τον πουλάει τώρα (το καλοκαίρι) και ό,τι πιάσει ή τον κρατάει με κίνδυνο να πέσει ακόμη περισσότερο η αξία του; Θυμίζουμε πως πριν μία-δυο σεζόν, ακούγονταν ποσά του τύπου 120 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες ή 150 εκατ. ευρώ για τον Ντιμπάλα. Σήμερα, κάτι τέτοιο φαντάζει απαγορευτικό να το σκεφτεί ακόμη και η Γιουβέντους, πόσω μάλλον ο πιθανός αγοραστής.

Η αλήθεια είναι πως η πτωτική αγωνιστική πορεία του Πάουλο, έχει ρίξει και την τιμή του. Αυτό δε σημαίνει πως ο παίκτης δεν αξίζει. Σημαίνει πως δεν έχει την ίδια αξία στην παρούσα χρονική περίοδο. Η Γιούβε παρουσιάζεται να είναι σκέφτεται σοβαρά την πώληση του ποδοσφαιριστή της. Ισως να το θέλει και ο ίδιος ο παίκτης αν παραμείνει ο Αλέγκρι…


2 σχόλια:

  1. αντε τελειωνετε με τον μετριο,που μια εχει τα ψυχολογικα του,μια γλιστραει,μια σκονταφτει..πηρε κ το 10αρι τρομαρα του...Φερε Γιοβιτς η Κιεζα..παιχτες τσαμουκαδες,με προσωπικοτητα κ θρασος..4 χρονια περιμενουμε το γατι να παιξει μπαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλακα κανεις? λιγα ματς σου πηρε αυτο το γατι που τον εχει διαλυσει τη ψυχολογια ο σουπερ προπονηταρας που δεν τον αφηνει ουτε να πανηγυρισει? αλλα εγω απο την αλλη λεω ας τον δωσουμε μπας και δειτε τι χασαμε.

      Διαγραφή