2 Μαΐ 2019

Δημοσίευμα που προκαλεί αίσθηση βάζει πωλητήριο σε 5 παίκτες της Γιουβέντους

Η Corriere dello Sport έγραψε για 5 πωλήσεις που μπορεί να κάνει η Γιουβέντους. Και το δημοσίευμα κάνει λόγο για όλες μαζί! Το καλοκαίρι που έρχεται.

Είναι αλήθεια πως η Γιούβε δεν έχει κάποιο στόχο πλέον. Το πρωτάθλημα το πήρε. Από την Ευρώπη αποκλείστηκε, όπως και από το κύπελλο. Το σημαντικότερο όλων είναι η επόμενη μέρα στο σύλλογο κάτι που θα ξεκαθαρίσει όταν θα φανερωθούν οι προθέσεις για τον προπονητή.

Μέχρι τότε, πολλά θα ακουστούν και άλλα τόσα θα γραφτούν. Οπως και το σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας που γράφει για πέντε πωλήσεις. Ας δούμε αναλυτικά…

Αρχή γίνεται με τον Μίρλαμε Πιάνιτς. Θεωρείται, σύμφωνα πάντα με την Corriere, ο Νο 1 στόχος προς πώληση και μπορεί να πιάσει από 80 έως 100 εκατ. ευρώ. Ως αντικαταστάτης του αναφέρεται ο Κρίστιαν Ερικσεν της Τότεναμ, με την αξία του να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα (και μάλλον κάτι παραπάνω).


Από ‘κει και πέρα, στο δημοσίευμα γράφονται τέσσερα ακόμη ονόματα: Ντάγκλας Κόστα, Μάριο Μάντζουκιτς (ανανέωσε πριν λίγο καιρό), Αλεξ Σάντρο, Χουάν Κουαδράδο. Για τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν αναφέρονται τιμές αλλά απλά πως θα μπορούσαν να πουληθούν ώστε να φέρουν μαζί με την ανανέωση στο ρόστερ και χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας


Ο συντάκτης του ρεπορτάζ υποστηρίζει πως στο μυαλό της Γιούβε υπάρχει πάντα και η πώληση του Πάουλο Ντιμπάλα, όπως γράψαμε αναλυτικά στο εδώ Σενάρια για ηχηρή πώληση-αποχώρηση στη Γιουβέντους.

Ουσιαστικά, αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα (η γνώμη μας είναι πως είναι ένα σχέδιο που είναι απίθανο να υλοποιηθεί) θα μιλάμε για μια νέα ομάδα.


8 σχόλια:

  1. Αν πωληθεί ο Κόστα θα είναι μεγάλο λάθος. Η Γιουβέντους δεν έχει και ούτε μπορεί να βρει εύκολα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Ένας υγιής Κόστα μπορεί να πάρει παιχνίδια μόνος του. Για όλους τους παίκτες που αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχει καλός αντικαταστάτης. Για τον Κόστα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα.Ο μονος μαζι με Ροναλντο σ`αυτη την ομαδα που εχουν τη ταχυτητα και το 1 vs 1.Φανηκε και στο Αμστερνταμ ποσο χρειαζεται ο υγιης Κοστα στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω μαζί σας....αλλα ολη την σεζον ειναι τραυματιας. Δεν γινεται να τον περιμένεις και να μην παίζει.
    Δεν τον πουλας ή αν τον δωσεις εχεις βρει πρώτα ισάξιο παιχτη (πραγμα δυσκολο) σε νορμαλ λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγώ λέω για σήμερα να κατεβάζαμε την εξής σύνθεση:
    Τερματοφύλακας ο Μπενναντέσκι. Δεξί μπακ Ο Ντυμπάλα και αριστερό ο Μάντζουκιτς. Στο κεντρο της άμυνας Ροναλντο και Μπεντακουρ ..που ειναι και ψηλοι.. Στο κεντρο Ρουγκανι, μετχαλα ο Κιελινι και τρεκουαρτιστα ο Σεζνι. Δεξί εξτρεμ ο Κιείνι, αριστερό οΜπονουτσι και φορ ο Ντε Σίλιο.
    Δεν ξερεισ καμια φορα..μπορει να βγει.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΝΤΙΘ Η ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.., ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΔΗΛ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΣΧΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ Ο ΣΤΑΝΛΕΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ Ο ΚΕΝΤΙΡΑ Ή Ο ΜΠΑΡΤΤΖΑΛΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ Ε\ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΚΑΙ ΠΟΓΚΜΠΑ. (Π.Χ.0 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ, ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ:
    Τι άλλο να πρωτογράψω:::: Καταντώ κουραστικος ... Chris il Capo ...Fino alla Fine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με το δημοσίευμα ότι όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν, μαζί με τον προπονητή ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Μπονούτσι οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Μπονουτσι αριστερό εξτρεμ τον εβαλα

      Διαγραφή