Γιατί ενώ η σχέση Σάρι-Ιγκουαΐν είναι καταπληκτική, η Γιούβε δε θα τους αφήσει να δουλέψουν ξανά μαζί

Η σχέση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και του Μαουρίτσιο Σάρι είναι μια σχέση ποδοσφαιρικής αλληλοεκτίμησης αλλά και αγάπης.

Οι δυο τους δούλεψαν μαζί για πρώτη φορά στη Νάπολι και η φιλία που ανέπτυξαν διατηρήθηκε με την ίδια δυναμική ακόμη κι όταν ο ποδοσφαιριστής άφησε τον ιταλικό νότο για τον ιταλικό βορρά.

Ο Αργεντίνος, έβγαλε τη φανέλα της Γιουβέντους, πήγε στη Μίλαν και μετά στην Τσέλσι. Ανήκει όμως ακόμη στους μπιανκονέρι. Γιατί ενώ ο Σάρι ήρθε στη Γιούβε, η Γιούβε ψάχνεται εναγωνίως να διώξει τον Ιγκουαΐν;


Ο Φάμπιο Παράτιτσι έχει ξεκαθαρίσει τον αδελφό και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πως δεν υπάρχει χώρος για τον Γκονσάλο στο ρόστερ. Και ο λόγος δεν είναι κυρίως αγωνιστικός. Η βασική αιτία είναι το Financial Fair Play και οι οικονομικές ισορροπίες που πρέπει να κρατήσει ο σύλλογος.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα πρέπει να πάρει από τη Γιουβέντους, αν και εφόσον παραμείνει, 7,5 εκατ. ευρώ. Μαζί με τα μπόνους το ποσό μεγαλώνει αρκετά. Μιλάμε για περίπου 20 εκατ. ευρώ καθώς έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2021, για δύο χρόνια δηλαδή. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι μπιανκονέρι θέλουν να του βρουν ομάδα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος