29 Ιουν 2019

Τρεις ελεύθεροι και μία μεταγραφή για τη Γιούβε

Βρισκόμαστε στην περίοδο που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κάνουν διακοπές και οι περισσότεροι παράγοντες κλείνουν δουλειές.

Κάπως έτσι κυλάει ο χρόνος και στο Πιεμόντε με τη διοίκηση της Γιουβέντους να ετοιμάζει το ρόστερ της νέας σεζόν. Η μεταγραφή που έχει ανακοινώσει η ομάδα, και μάλιστα από τον Ιανουάριο, είναι αυτή του Ααρον Ράμσεϊ.

Ο Ουαλός μέσος ήρθε στο Τορίνο ως ελεύθερος. Δεν ανανέωσε με την Αρσεναλ και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως το 2023, για τέσσερα χρόνια δηλαδή. Τι έχουμε από ‘κει και πέρα. Κάτι επίσημο όχι ακόμη αλλά τρέχουν δύο περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών και μίας μεταγραφής.


Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Αντριέν Ραμπιό τα έχει βρει σε όλα με τους μπιανκονέρι και ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για το Τορίνο. Το ίδιο ακριβώς ακούγεται και για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αναμένεται να έρθει και αυτός ως ελεύθερος.

Η αγορά που δουλεύεται είναι του Ματίς Ντε Λιχτ. Η Γιουβέντους φαίνεται πως θα κερδίσει την Μπαρτσελόνα και θα κάνει δικό της τον Ολλανδό, δίνοντας 67 εκατ. ευρώ στον Αγιαξ, ενώ η αγορά μπορεί να φτάσει και στα 80 εκατ. ευρώ.

Τρεις κινήσεις ελεύθερων δηλαδή -σε τέρμα και μεσαία γραμμή- και μια μεταγραφή - στα μετόπισθεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου