10 Ιουλ 2019

Από τους δύο παίκτες που ξεκινούσε η 11άδα του Αλέγκρι θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα ο Σάρι

Ενα σημαντικό κεφάλαιο της Γιουβέντους των τελευταίων χρόνων φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Και δε θα είναι η μοναδική αποχώρηση από τους «παλιούς».

Ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα εξόδου από την ομάδα. Ο νέος προπονητής έχει διαθέσεις αντίθετες από αυτές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα χειριστεί κάποια θέματα εντελώς διαφορετικά. Ο Μαξ, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως από τον Κροάτη -αλλά και τον Κεντίρα- ξεκινούσε την ενδεκάδα.

Ο νέος προπονητής της Γιουβέντους μάλλον από αυτούς τους δύο θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα της ενδεκάδας. Είναι κοινό μυστικό πως δε θέλει ούτε τον Μάριο, ούτε τον Σάμι. Δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του, στο παιχνίδι που θέλει να παίξει, στα σχέδια που θέλει να εφαρμόσει.


Η Γιούβε αναμένεται να χειριστεί με σεβασμό και τις δύο περιπτώσεις, μην ξεχνάμε πως έδωσαν πολλά στην ομάδα και δεν πήραν μόνο. Πρόσφεραν κιόλας και μάλιστα αρκετά. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με εκπρόσωπο του Μάντζουκιτς ώστε να δουν οι δύο πλευρές τον τρόπο που θα χωρίσουν και πού θα πάει ο Κροάτης, ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, θα πουληθεί καθώς έχει ανανεώσει με τη Γιούβε και δε θα φύγει ως ελεύθερος. Αντίθετα, ο Γερμανός αναμένεται να διαπραγματευτεί μόνος του το μέλλον του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου