10 Ιουλ 2019

Με τρία πρόσωπα που δεν περιμέναμε να είναι στην πρώτη προπόνηση ξεκινάει τη σεζόν η Γιουβέντους

Ξεκίνημα σήμερα, Τετάρτη, για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι θα… αλλάξει τις πρώτες πάσες της σεζόν 2019-2020. Τριάντα τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν το παρών, οι είκοσι από την πρώτη ομάδα, οι δεκατρείς από την Κ23. Κάποια πρόσωπα δεν περιμέναμε με τίποτα να τα δούμε στα μέσα του φετινού Ιούλη να φορούν το σήμα της ομάδας στις εγκαταστάσεις στην Κοντινάσα.

Τζανλουίτζι Μπουφόν, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Μάρκο Πιάτσα. Ο πρώτος επέστρεψε ως μεταγραφή, οι άλλοι δύο γιατί δεν έχουν βρει ακόμη πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Σίγουρα πριν ένα μήνα, ουδείς περίμενε πως σήμερα θα ήταν στο Τορίνο. Μαζί τους θα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ααρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό, Μερίχ Ντεμιράλ.


Από την πρώτη ομάδα: Σέσζνι, Μπουφόν, Περίν, Πινσόλιο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Ρουγκάνι, Ντεμιράλ, Ντε Σίλιο, Εμρέ Τσαν, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς και Πιάτσα.

Από την Κ23: Λόρια, Μπερουάτο, Κόκολο, Ντι Πάρντο, Κλεμέντσα, Φρεντέρικσεν, Κάστανος, Μουρατόρε, Τουρέ, Μαβιντιντί, Πέτερς, Περέιρα και Τζανιμάκια.

Σε τρεις ημέρες, στις 13 του μήνα, θα ενσωματωθούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπλες Ματουιντί και θα απομένει μόνο ο Πάουλο Ντιμπάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου