13 Ιουλ 2019

Η μεταγραφική καραμπόλα που μπορεί να γίνει στη Γιουβέντους και δεν την είχε σκεφτεί κανείς

Πριν λίγες ημέρες, πριν λάβει η Γιουβέντους ένα μήνυμα από την Τσέλσι, όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τον δρόμο τους.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα επέστρεφε από το Λονδίνο καθώς οι μπλε δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον να τον κρατήσουν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας, από την πλευρά τους, προετοίμαζαν το έδαφος για την επόμενη παραχώρηση του Αργεντίνου, μετά τη Μίλαν και την Τσέλσι.

Ο Ιγκουαιν έχει συμβόλαιο ακόμη δύο χρόνια με το σύλλογο του Τορίνου. Οι επαφές που έγιναν με τον μάνατζερ και αδελφό του έδειχναν πως θα βρισκόταν λύση. Εύκολη υπόθεση δεν τη λες, αλλά και οι δύο πλευρές είχαν διάθεση συνεργασίας. Ο Γκονσάλο δέχτηκε δύο προτάσεις.

Η πρώτη από τη Ρόμα, η οποία απορρίφθηκε γιατί ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να μην επιθυμεί ν’ αγωνιστεί στην Ιταλία και από τη Γουεστ Χαμ. Και δεύτερη απορρίφθηκε γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Σε ανώτερο επίπεδο.


Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο Ιγκουαΐν φαίνεται πως έχει αλλάξει ρότα και δε δείχνει την ίδια διάθεση για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ισως να έπαιξε ρόλο σε αυτό και η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι. Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, η Γιουβέντους έχει πρόβλημα που δεν το είχε υπολογίσει.

Αν ο Γκονσάλο παραμείνει ενδέχεται να δεχτεί μείωση μισθού λόγω του Financial Fair Play αλλά θα οδηγήσει στην έξοδο κάποιον συμπαίκτη του. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτός θα είναι ο Μόιζεν Κιν. Ο 19χρονος από την άλλη, δε θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους. Για να δούμε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου