27 Ιουλ 2019

Με πόσα λεφτά θα συζητούσε η Γιούβε την πώληση του Κανσέλο;

Στα χαρτιά, το παιχνίδι και η τακτική του Σάρι ευνοεί τον ίδιο. Στην πράξη όμως;

Ο Ζοάο Κανσέλο αγαπά περισσότερο την επίθεση, να προωθείται δηλαδή από την άμυνα προς τα πάνω, παρά την επιστροφή και το μαρκάρισμα. Μια ιδιότητα-ικανότητα που σίγουρα θα αρέσει και στον Σάρι. Ελα όμως που ο προπονητής της Γιουβέντους ψάχνει συνάμα και κάτι συμπαγές για την αμυντική γραμμή.

Ο Κανσέλο είναι στην ομάδα και φοράει τη φανέλα της αλλά η αίσθηση που υπάρχει στα ιταλικά ρεπορτάζ είναι πως δε θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι αυτή η εικόνα και ο Πορτογάλος θα φύγει από το Τορίνο.


Με πόσα λεφτά θα το συζητούσε η Γιούβε; Αν κάποιος χτυπήσει την πόρτα της ομάδας και έρθει με πρόταση 60 εκατ. ευρώ, οι μπιανκονέρι θα του συζητούσαν. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θα μπορούσε να μπει σε αυτή τη λογική.

Σημείωση: Οι μεταγραφές στην Αγγλία ολοκληρώνονται μέχρι τις 8 Αυγούστου.


1 σχόλιο:

  1. Απορώ ώρες ώρες τί διάολο έχουν στο μυαλό τους. Αν είναι δυνατόν να συζητάμε πώληση Κανσελο και ανταλλαγή Ντυμπαλα με τον άχρηστο τον λουκακου. Είσαι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Πας τα σκας και παίρνεις Κιεζα, Ζανιολο και Ικαρντι. Πουλάς Ιγκουαιν Κόστα και όλο το σάπιο κέντρο και τέλος. Πάλι με σφεντόνες θα πάμε στο πόλεμο; Αλχημείες όλη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή