9 Ιουλ 2019

Ολη η αλήθεια για τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ και γιατί έχει κολλήσει από τον Αγιαξ

Η μεταγραφή του Ματίς Ντε Λιχτ έχει εξελιχθεί σε σήριαλ. Ετσι είναι, καθώς μην ξεχνάμε πως ομάδα και παίκτης τα έχουν βρει εδώ και καιρό και απομένει ν’ ανάψει ο Αγιαξ το πράσινο φως.

Γιατί δεν έχει αυτό μέχρι τώρα; Ο Μίνο Ραϊόλα έχει δώσει τη δική του εκδοχή. Μιλώντας σε ολλανδικά ΜΜΕ, ο μεγαλομάνατζερ εξήγησε πως έχουν τα πράγματα. Ο Ματίς Ντε Λιχτ είναι πόλος έλξης των μεγαλύτερων ομάδων όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι, αλλά και το περσινό.

Φέτος, στα πόδια του… σφάχτηκαν Μάντσεστερ, Παρί και Γιούβε, με τους Ιταλούς να αποκτούν προβάδισμα. Και το προηγούμενο καλοκαίρι κάτι αντίστοιχο έγινε, με μικρότερη όμως προβολή. Τότε, πριν ένα χρόνο δηλαδή, οι παράγοντες του Αγιαξ κάθισαν και συζήτησαν μαζί με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του.

Και όπως αποκάλυψε ο Μίνο Ραϊόλα, ο Αγιαξ ζήτησε από τον Ντε Λιχτ να παραμείνει στο Αμστερνταμ για ακόμη μία σεζόν και την επόμενη, δηλαδή την περίοδο που διανύουμε τώρα, θα τον βοηθούσαν να πουληθεί συζητώντας μια πώληση γύρω στα 50 εκατ. ευρώ. Σε αυτούς τους χειρισμούς, αν έγιναν έτσι τα πράγματα, καθώς αυτή είναι η εκδοχή του Ραϊόλα, υπήρξε ένα μεγάλο λάθος από την πλευρά του μάνατζερ και του πελάτη του. Η συζήτηση έμεινε στα λόγια, δίχως να έχει ο Ντε Λιχτ κάτι χειροπιαστό. Ενα συμφωνητικό.


Ο Ντε Λιχτ έκανε μια σούπερ χρονιά και ο Αγιαξ μπορούσε να τον πουλήσει περισσότερο. Ηρθε και η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στα 75 εκατ. ευρώ και οι Ολλανδοί κατάλαβαν πως μπορούν εύκολα να κάνουν κάτι που γνωρίζουν άριστα: να πουλούν ακριβά τα ταλέντα που βγάζουν.

Ο ποδοσφαιριστής δεν τα βρήκε με την Παρί, στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει ποτέ εκεί, και προτίμησε να μιλήσει με τη Μάντσεστερ και τη Γιούβε. Οι μπιανκονέρι ενημερώθηκαν από τον Ραϊόλα για το ποσό που θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή και πρόσφεραν περισσότερα στον παίκτη, απ’ ό,τι ίσως θα έδινε αν το ποσό της αγοράς ήταν μεγαλύτερο.

Η Γιούβε πρόσφερε ήδη περισσότερα από τα 50 εκατ. ευρώ που θεωρητικά είχε συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα του την περσινή σεζόν, αλλά οι Ολλανδοί ψάχνουν παραπάνω. Και είναι δικαίωμά τους. Το θέμα είναι να δούμε πώς θα τελειώσει η υπόθεση και αν τελικά θα καταλήξει ο Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους.


1 σχόλιο:

  1. Όταν δίνεις 18 και 20 μύρια για Ρομέρο και Ντεμιράλ, το να μην ανεβαζεις το ποσό για Ντε Λίχτ το θεωρώ αστείο. Μην ξαναζήσουμε στιγμές οπου χαναμε Τσάμπι Αλονσο και καταλήγαμε με Κρίστιαν Πόόυλσεν φοβάμαι..

    Fino alla fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή