9 Ιουλ 2019

Αξίζουν οι μεταγραφές των 18 εκατ. ευρώ που κάνει η Γιούβε;

Σε ένα νέο ποδοσφαιριστή, τον Μερίχ Ντεμιράλ, επένδυσε η Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες τη μεταγραφή του Τούρκου αμυντικού από τη Σασουόλο. Αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο είναι η αξία με την οποία αγοράζει η Γιούβε αθλητές τέτοιου βεληνεκούς.

Θα συμφωνήσουμε πως ο Ντερμιράλ ή ο Κριστιάν Ρομέρο (ο οποίος βρίσκεται σήμερα Τρίτη στο Τορίνο και περνάει από ιατρικές εξετάσεις) χαρακτηρίζονται από τους παράγοντες ως ταλέντα και η ομάδα επενδύει πάνω τους, αλλά τα 18 ή 20 εκατ. ευρώ ίσως και να είναι τσιμπημένες αγορές, βάσει πάντα των προσδοκιών και τι συμβαίνει τελικά στην πραγματικότητα.


Και όταν αγοράζεις έναν ποδοσφαιριστή και τελικά ακόμη δεν έχεις αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβεις στο ρόστερ σου ή θα τον αφήσεις στην ομάδα που τον πήρες, τότε τα 18 εκατ. ευρώ ακούγονται ακόμη περισσότερα.

Για την ιστορία, η Γιούβε έχει συμφωνήσει να δώσει στη Σασουόλο 18 εκατ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις για τον Μερίχ Ντεμιράλ, με τον Τούρκο να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, μέχρι το 2024. Δηλαδή, για να γυρίσουμε στο όχι τόσο μακρινό 2015, σχεδόν τα μισά λεφτά απ’ όσα είχε εισπράξει ο σύλλογος για την πώληση του Αρτούρο Βιντάλ στη Μπάγερν. Να θυμίσουμε πως ο Χιλιανός, στα καλύτερά του μπορούμε να πούμε, πουλήθηκε στους Βαυαρούς για 40 εκατ. ευρώ.


1 σχόλιο:

  1. το θεμα ειναι πως ξαφνικα με 5αδα αμυντικων "γερασμενη" περσι κ προπερσι με Κιελο,Μπονι,Μπαρτσαλι,Μπενατια κ Ρουγκανι ο μονος μικρος ηλικιακα ηταν ο Ντανιελε..
    Και σε ανυποπτο χρονο -με δεδομενο κ τον ερχομνο Ντελιχτ κ τελος καριερας απο Κιελο του χρονου οπως ο ιδιος ειπε- θα εχουμε Ντελιχτ,Μπονι,Ντεμιραλ,Ρουγκανι κ Ρομερο ηδη ετοιμους να συνεχισουν αυτο που ξερουν να κανουν...
    μονο να νικανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή