15 Ιουλ 2019

Η λίστα με τους 6 παίκτες που θα μπορούσαν να πουληθούν και να φέρουν 150 εκατ. ευρώ

Η Γιουβέντους έχει προχωρήσει, μεταξύ άλλων, στις ανακοινώσεις των Ραμπιό, Ράμσεϊ και Μπουφόν, ενώ ο Ματίς Ντε Λιχτ είναι προ των πυλών.

Κάποιοι θα πρέπει να φύγουν όμως. Είτε για να αδειάσει το ρόστερ, είτε γιατί πρέπει να μπουν χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Η σελίδα Calciatori Brutti δημιούργησε μια λίστα με 6 πιθανές αποχωρήσεις. Θα φύγουν όλοι το καλοκαίρι; Ποιος ξέρει..

Σίγουρα είναι παίκτες που θα μπορούσε η Γιουβέντους να πουλήσει. Το ποσό που θα συγκέντρωνε και από τις 6 μεταγραφές είναι 150 εκατ. ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο. Είναι βέβαια απίθανο να φύγουν οι παρακάτω μπιανκονέρι σε αυτές τις τιμές καθώς αποτελούν την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, όχι όμως απαραίτητα τα χρήματα που θα πρόσφερε κάποια ομάδα για να τους αγοράσει.

Ας δούμε τη λίστα…


Ματία Περίν
Ηλικία: 26 ετών
Αξία: 13 εκατ. ευρώ
Προορισμός: Μπενφίκα

Ζοάο Κανσέλο
Ηλικία: 25 ετών
Αξία: 55 εκατ. ευρώ
Προορισμός: Μάντσεστερ Σίτι

Σάμι Κεντίρα
Ηλικία: 32 ετών
Αξία: 7 εκατ. ευρώ
Προορισμός: ΗΠΑ - MLS


Μπλες Ματουιντί
Ηλικία: 32 ετών
Αξία: 22 εκατ. ευρώ
Προορισμός: Παρί Σεν Ζερμέν / Μονακό

Γκονσάλο Ιγκουαΐν
Ηλικία: 31 ετών
Αξία: 35 εκατ. ευρώ
Προορισμός: Ρόμα

Μάριο Μάντζουκιτς
Ηλικία: 33 ετών
Αξία: 18 εκατ. ευρώ
Προορισμός: Μπάγερν Μονάχου


1 σχόλιο:

  1. Ο Ιγκουαίν και ο Κιν που εχουμε, ειναι καλυτεροι απο τον Ικαρντι απο ολες τις αποψεις. Στην επιθεση ειμαστε οκ. Εγω θα εδινα ολους αυτους εκτος τον Ιγκουαίν και στη θεση του θα εδινα Μπονουτσι αν οχι Ρουγκανι.. και ολα για Πογμπά. Και Νανι Αλβες ..και αν γινοταν πουλημα Σαντρο και παρσιμο Μαρτσελο..., για να ήταν η ομαδα πληρες παντου.. , kai με ολα τα ασερια gia to prestizChris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή