25 Αυγ 2019

Οι δύο εκδοχές για τον πάγκο που έφαγε ο Ντιμπάλα στην πρεμιέρα με την Πάρμα

Ούτε ένα λεπτό δεν αγωνίστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Πάρμα.

Η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί κερδίζοντας 0-1 στο Ταρντίνι και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η μη συμμετοχή του Ντιμπάλα. Ο Αργεντίνος ενσωματώθηκε πιο αργά από τους υπόλοιπους στην ομάδα και ίσως να μην ήταν τόσο έτοιμος. Τόσο ανέτοιμος όμως ώστε να μην αγωνιστεί ούτε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο;

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα απ’ όλους γνωρίζει ο προπονητής αλλά επειδή ο συγκεκριμένος είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες πως «η γνώμη μου για τον Ντιμπάλα δεν έχει καμία σημασία», εννοώντας πως κουμάντο κάνει η διοίκηση, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τη μη συμμετοχή του.


Η εκδοχή που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες είναι πως η Γιουβέντους έστειλε μήνυμα στον Αργεντίνο. Κάτι σαν… καψόνι δηλαδή. Με αυτόν τον τρόπο ίσως να θέλησε να του δείξει ποιος έχει τον πρώτο λόγο στις μεταξύ τους σχέσεις. Μην ξεχνάμε την τιμωρία που του είχε επιβάλει, με την απαγόρευση να προπονείται με την ομάδα μέχρι να ξεκαθάριζε το μέλλον του και κυρίως η στάση του για τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ.

Κάποιοι άλλοι πιστεύουν, και αυτή είναι η δεύτερη εκδοχή της μη χρησιμοποίησής του στην πρεμιέρα, πως η Γιουβέντους ψάχνεται ακόμη να τον πουλήσει και θέλει να μάθει η ομάδα δίχως τον Ντιμπάλα.

Ο,τι και από τα δύο να συμβαίνει, αν συμβαίνει κάτι από αυτά, σημασία έχει πως το Νο 10 των μπιανκονέρι έτρωγε πάγκο επί Αλέγκρι και ξεκίνησε με ακριβώς την ίδια λογική επί Σάρι. Μήπως ο ποδοσφαιριστής έχει τελειώσει για την ομάδα και απλά οι οπαδοί δεν μπορούν να το καταλάβουν ή να το δεχτούν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου