25 Αυγ 2019

Θα πάρει η Γιουβέντους επιθετικό; Τι απάντησε ο Παράτιτσι

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους ρωτήθηκε για το αν η ομάδα θα κάνει μεταγραφή στην επίθεση αλλά και για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το Σάββατο οι μπιανκονέρι άνοιξαν τη Serie A και πέρασαν με νίκη από την Πάρμα. Εκεί οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να στριμώξουν τον Παράτιτσι, μπας και βγάλουν κάποια είδηση.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τους επιθετικούς που έχουμε», ήταν η αρχική του κουβέντα. «Είναι όλοι σε τοπ επίπεδο και είναι δύσκολο να βελτιώσουμε την ομάδα ας σε αυτή τη θέση. Το καλοκαίρι ενισχυθήκαμε σε θέσεις που πιστεύαμε πως υπήρχε πρόβλημα και γι’ αυτό καλύψαμε τα κενά σε κέντρο και άμυνα», πρόσθεσε.


Βέβαια, για πολλούς είναι περίεργο πως το Νο 9 έχει μείνει «ορφανό», αλλά ο παράγοντας της Γιουβέντους δεν είχε σκοπό να επεκταθεί παραπάνω και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι πρωταθλητές Ιταλίας δε θα κινηθούν για κάποιον επιθετικό.

Για τον Ντιμπάλα, ο Παράτιτσι είπε: «Είμαστε ευτυχείς που ο Ντιμπάλα είναι μαζί μας. Το “10” είναι ένας σημαντικός αριθμός για τη Γιουβέντους». Οσο για την ανταλλαγή Ζοάο Κανσέλο-Ντανίλο, υποστήριξε πως παρακολουθούσαν αρκετά χρόνια τον Βραζιλιάνο και κρίθηκε πως η συγκεκριμένη συμφωνία ήταν επωφελής για τη Γιούβε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου