27 Αυγ 2019

Πιέζει η Μίλαν για να πάρει παίκτη της Γιούβε, το σκέφτονται στο Τορίνο αν έρθει καλή πρόταση

Σε επικοινωνία βρίσκονται τις τελευταίες δύο ημέρες Μίλαν και Γιουβέντους, με πρωτοβουλία των Μιλανέζων.

Οι ροσονέρι, σύμφωνα με το Sky Italia και το ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, επανήλθαν για μία πρόταση που είχε απορριφθεί το προηγούμενο διάστημα από τους μπιανκονέρι.

Η Μίλαν θέλει τον Μερίχ Ντεμιράλ και το δείχνει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Το μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ιταλίας βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο του αντιπάλου και βάσει των πληροφοριών η Γιούβε το σκέφτεται μόνο σε μία περίπτωση. Να πάρει καλά λεφτά για τη μεταγραφή.


Οι Τορινέζοι αγόρασαν τον 21χρονο Τούρκο από τη Σασουόλο έναντι 18 εκατ. ευρώ και ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως θα έβλεπαν με καλό μάτι μια συμφωνία για δανεισμό του Ντερμιράλ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, αρκεί η συνολική πρόταση (δανεισμός-αγορά) να έφταναν τα 35 εκατ. ευρώ.

Απομένει να δούμε αν οι πληροφορίες του Ντι Μάρτζο θα επιβεβαιωθούν.


2 σχόλια:

  1. Καλα λεφτά τα 35€? Όταν έχεις δώσει 18 για την αγορά του; Σε ποια εποχή;;;;
    Όχι πάντως στην σημερινή πραγματικότητα. Αδυνατεί ο Παρατιτσι να πουλήσει παίχτες εκτός ρόστερ και ροτεισον και θα πρέπει να δεχτεί τα ψίχουλα της Μίλαν για τον Ντεμιραλ. Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι ισορροπημένα, τέτοιες κινήσεις δείχνουν το αντίθετο.
    Ο Ντεμιραλ σε δύο μήνες στην Γιουβέντους, έδειξε περισσότερα από ότι ο Ρουγκανι σε όλη του την θητεία . Καλύτερα να αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστές που δεν προσφέρουν και ας μην πάρει λεφτά από πωλήσεις, εξοικονομώντας μόνο τα συμβόλαια που τους πληρώνει,παρά να δίνει ποδοσφαιριστές με μέλλον που σε λίγο καιρό θα κοστίζουν πολύ περισσότερα από 35....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφικές περιόδους όσον αφορά τις αποχωρήσεις η φετινή.
    Βέβαια να δούμε και αυτούς που ήρθαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή