8 Αυγ 2019

Αλλού θα ήθελε να δώσει τον Ντιμπάλα η Γιουβέντους, χαλάει η μεταγραφή του στην Τότεναμ

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει το επικρατέστερο σενάριο για την πιθανή μεταγραφή του Πάουλο Ντιμπάλα στην Τότεναμ και η κίνηση δε θα γίνει.

Σε λίγες ώρες εκπνέει η προθεσμία των αγορών στην Πρέμιερ Λιγκ και τα πάντα είναι σε τεντωμένο σκοινί. Ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομανό αναφέρει πως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα της εικόνας του ποδοσφαιριστή και όπως χαρακτηριστικά έλεγε «έκαναν ένα βήμα πίσω».

Το Sky Sports της Βρετανίας υποστήριξε πως η Γιουβέντους τελικά δεν άφησε τον Πάουλο Ντιμπάλα γιατί δεν είναι σίγουρη για τον αντικαταστάτη του, κάτι που θα έκανε στην περίπτωση που θα έπαιρνε τον Ρομελού Λουκάκου από την Μάντσεστερ.


Τέλος, ένας άλλος Ιταλός δημοσιογράφος, ο Νικολό Σίρα, υποστηρίζει πως ο Ντιμπάλα θα φύγει από το Τορίνο μόνο εάν πήγαινε σε κάποιον από τους δύο παρακάτω πιθανούς προορισμούς: στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στην Ιντερ. Η πρώτη επιλογή φαίνεται να είναι του ίδιου του ποδοσφαιριστή, η δεύτερη θα ήταν μέρος της συμφωνίας ανταλλαγής με τον Μάουρο Ικάρντι, κάτι που θα ήθελαν οι μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου