8 Αυγ 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Ντιμπάλα: Αλλάζουν τα δεδομένα από ώρα σε ώρα!

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία της πρότασης της Τότεναμ για τον Πάουλο Ντιμπάλα, δύο διαφορετικά ρεπορτάζ έρχονται να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, παρά να τη διαφωτίσουν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Την Τρίτη η Τότεναμ έκανε πρόταση στη Γιουβέντους για τον Πάουλο Ντμπάλα. Μετά από 24 ώρες, κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Αργεντίνος βλέπει ως «πειρασμό» να δουλέψει με τον συμπατριώτη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, περισσότερο από τη μεταγραφή του στην Αγγλία. Για τη μετακίνησή του στο Νησί φέρεται να τον πίεζε και η σύντροφός του. Ετσι, αν και ο χρόνος περνούσε, υπήρχε το ενδεχόμενο να πάει ο παίκτης στην Τότεναμ. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν πως οι δύο πλευρές -ομάδα και παίκτης- τα είπαν και τα συμφωνήσαν.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, και ενώ όλα ήταν ακόμη ρευστά, παρά τη χρονική πίεση (στις 19:00 ώρα Ελλάδος ολοκληρώνονται οι μεταγραφές -¬αγορές- στην Αγγλία), το BBC υποστήριξε πως η Γιουβέντους έβαλε στοπ στην πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της. Για τους μπιανκονέρι, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, δεν υπήρχε θέμα Ντιμπάλα-Τότεναμ. Το ρεπορτάζ του Sky Sports Italia ανέφερε πως η τύχη της μεταγραφής είναι αποκλειστικά στο χέρι της Γιουβέντους, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη συμφωνία του Αργεντίνου με τον αγγλικό σύλλογο και το βέτο των Ιταλών.


Το BBC πήγαινε λίγο παρακάτω το θέμα και υποστήριζε πως η διοίκηση της Γιουβέντους θα επιθυμούσε περισσότερο την ανταλλαγή Ντιμπάλα-Ικάρντι παρά τα 75 εκατ. ευρώ που έδινε η Τότεναμ για την αγορά του 10αριού της.

Και ενώ όλα έδειχναν πως έχουν ξεκαθαρίσει, περίπου πέντε ώρες πριν κλείσει το «βιβλίο των μεταγραφών» στην Πρέμιερ Λιγκ, έρχεται η Gazzetta dello Sport και ανατρέπει τα πάντα. Τα πάντα όμως!

Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Γιουβέντους και η Τότεναμ συζητούν το ενδεχόμενο να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα απόκτησης του Ντιμπάλα. Ακόμη και ως δανεικός με μεταγενέστερη ημερομηνία αγοράς, αλλά ανοιχτή για το επόμενο διάστημα και αφότου κλείσουν οι μεταγραφές στο Νησί. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν «καίγονται» να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που έκανε πριν λίγα 24ωρα στο Τορίνο και πως η φόρμουλα του δανεισμού, δε δεσμεύει την Τότεναμ (σε περίπτωση που κάτι δεν αρέσει στους Αγγλους σε ό,τι φορά τα ιατρικά τεστ).

Η Gazzetta ολοκληρώνει το θέμα της καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως θα υπάρξει συνάντηση του Φάμπιο Παράτισι με ανθρώπους της Τότεναμ σήμερα το απόγευμα με σκοπό να κλείσει η συμφωνία, έστω και με την μορφή που αναλύθηκε παραπάνω.

Τα πάντα είναι ανοιχτά, τα πάντα είναι ρευστά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου