3 Αυγ 2019

Η μυστική αποστολή της Γιουβέντους στο Μάντσεστερ, γι’ αυτό μπορεί θα θυσιαστεί ο Ντιμπάλα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αρχίζουν να σκέφτονται πως ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους δεν πήγε στο Μάντσεστερ για τον Ρομελού Λουκάκου αλλά για να βγάλει εις πέρας μια άλλη αποστολή.

Την τελευταία εβδομάδα διαρρέονται πάρα πολλές πληροφορίες για την επικείμενη ανταλλαγή του Βέλγου επιθετικού με τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους μπιανκονέρι, οι οποίοι θα πρόσφεραν το 10άρι τους για τον πάρουν.

Ο Ντιμπάλα, από την πλευρά του, μετά το αρχικό σοκ φαίνεται πως τα βρίσκει με την ομάδα του Μάντσεστερ για το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι μεγάλο και πάνω-κάτω όσο επιθυμούσε ο ποδοσφαιριστής.

Ολα καλά ως εδώ, εκτός από κάποιες φωνές που θεωρούν πως η Γιουβέντους προσφέρει περισσότερα απ’ όσα θα πάρει. Και μάλιστα χαλάει την εικόνα της τιμωρώντας έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει στο project και θέλει να μείνει στο Τορίνο για να προσφέρει στην επίτευξη των στόχων.


Πλέον κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Φάμπιο Παράτιτσι πήγε για άλλο σκοπό στην Αγγλία. Για μια πιο σημαντική μεταγραφή, που θα άξιζε να θυσιαστεί ο Ντιμπάλα. Για τον Πολ Πογκμπά! Το σενάριο πως ο παράγοντας της Γιουβέντους δουλεύει μυστικά τη μεγάλη επιστροφή του Γάλλου μέσου κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηριχτές.

Ο Πογκμπά έχει δηλώσει πως ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ιταλία και τους μπιανκονέρι. Το συμβόλαιό του είναι πιο χαμηλό σε σχέση με πέρσι και οι οπαδοί θα ενθουσιάζονταν αν γυρνούσε στο Τορίνο. Ακόμη κι αν η διοίκηση θυσίαζε τον Πάουλο Ντιμπάλα…


1 σχόλιο:

  1. Ποιός θα το κάνει αυτό ο Παρατιτσι;
    Πιθανόν να τους δώσει Πιανιτς και θα φέρει Ματιτς και λίγο τσάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή