8 Αυγ 2019

Το θρίλερ των τελευταίων ωρών που εξελίσσεται με τον Ντιμπάλα

Η Τότεναμ κατέθεσε πρόταση για τον Ντιμπάλα και περιμένει. Η κλεψύδρα αδειάζει όμως, και οι Βρετανοί έχουν συγκεκριμένο χρόνο αναμονής.

Στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και η διοίκηση του συλλόγου βλέποντας πως δεν υπήρχε ουσιαστική ανταπόκριση από τον ποδοσφαιριστή κατάλαβαν πως η δουλειά δεν πρόκειται να γίνει. Τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν όμως πως η κατάσταση μπορεί ν' αλλάξει και θα γίνει η... ανατροπή!

Είναι προφανές πως δεν μπορεί από το μηδέν να κλείσει μια τέτοια συμφωνία μέσα σε 8 ή 10 ώρες. Χρειάζονται διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, με τον Ντιμπάλα να μην έδειχνε τη διάθεση να κάτσει στο τραπέζι. Βέβαια, κάποια ρεπορτάζ κάνουν λόγο για συζητήσεις που έχουν γίνει ήδη μεταξύ ομάδα-παίκτη.


Αρχικά, όταν έγινε γνωστή η πρόταση, ο Αργεντίνος φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Τότεναμ. Στη συνέχεια αρκετά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για τον «πειρασμό» που μπήκε στο μυαλό του 10ριού της Κυρίας λόγω Μαουρίτσιο Ποκετίνο, με τη σύντροφό του να σιγοντάρει μια τέτοια κίνηση.

Τώρα, όλα είναι στον αέρα. Η Τότεναμ δεν έχει αποσύρει την πρότασή της, με τον Αργεντίνο να φαίνεται πως το σκέφτεται. Για να δούμε πού θα καταλήξει στο τέλος αυτή τη υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε μεταγραφικό θρίλερ ωρών. Θα παραμείνει στη Γιουβέντους ή θα πουληθεί στην Τότεναμ ή κάπου αλλού τώρα που οι περισσότεροι έχουν δεχθεί πως η διοίκηση τον έχει προς πώληση;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου